pátek 12. února 2016

Drevena garaz

Hľadáte garáž alebo prístrešok pre auto? Prístrešky na auto a drevené garáže sú vyrobené z kvalitného masívu. V drevenej garáži sa udrží v suchu aj počas. Pokiaľ hľadáte robustný, kvalitný a trváci drevenú garáž zrubovej konštrukcie, tak ste na správnom mieste.


Vitajte vo svete, kde kvalita a trvácnosť sú. Našim cílem je poskytnout Vám plnou škálu všech dostupných kvalitních variant řešení napříč celým segmentem pro dům a zahradu s ročím obratem více.

Naša garáž z dreva je vhodná na uskladnenie motorky, štvorkolky, bicykla, elektrického vozíka poprípade náradia. V prípade, že je Vám niečo nejasné. Jednomiestna drevená garáž bude dokonale fungovať aj vtedy, keď nemáte miesto na väčší domček na náradie. Rozmery sa hodia pre akýkoľvek osobný automobil. Ak chcete byť informovaní o novinkách a akciách, tak vyplňte svoj e-mail.


S rodinou bývame v drevenici a hľadali sme drevený prístrešok pre auto, ktorý by zapadol do prostredia a ladil s domom. S výsledkom sme boli veľmi spokojní. Drevené garáže zabezpečia ochranu Vášho auta pred nežiaducimi pohľadmi a poveternostnými vplyvmi.

Sú zhotovené zo suchého a dokonale opracovaného. Vrata garáže jsou výklopná. Rámová garáž s vlastními rukama - od základů až po konec. V současnosti je rámová technologie postavena nejen doma, ale také v garážích. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti, soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Drevená konštrukcia môže plniť rolu ako garáž a takisto aj domček na náradie. Kvalitná garáž a prístrešok pre Vaše auto. Vám garáž s elegantným jednoduchým prevedením. Montovaná garáž s hotovou omietkou - garáž ako murovaná, postavená za hodín, neveríte?


Totální masakr cen, slevy až do vyprodání zásob. Pokud chcete, aby měl váš automobil co nejdelší životnost, je důležité pro něj zajistit. Vždy se jedná o srubovou konstrukci pomocí křížového spoje. Dřevěná garáž o celkové (maximální) velikosti 3m x 3m x výška 3m.


Vnitřní užitná plocha je 9x9m (121m2). Základní dřevěná garáž se stáním pro jedno vozidlo. Garáž vychází konstrukčně z. Jednomístná dřevěná garáž bude dokonale fungovat i tehdy, když nemáte místo na větší domek na nářadí.

Rozměry se hodí pro jakýkoliv osobní automobil. Najpredávanejšie plechové a drevené garáže v SR. Plechové garáže 3xm od 34-€, naše dlhoročné skúsenosti ponúkame aj v oblasti drevených garáží. Domek plný garáží - to je něco pro kluky!


Z každé strany domečku jsou tři samostatné garáže. Vhodné pro autíčka do rozměru 10. CZ, dřevěné hračky, distributor BIGJIGS, Vilac, dřevěné 3D puzzle, dřevěné skládačky, ESHOP, VELKOOBCHO domeček pro panenky, vláčkodráha.


Cena je za komplet dřevěné. Krásné masivní dřevěné graráže pro automobil. Tato garáž je vyrobena za masivních mm palubek. Tím je zaručena kvalita, bytelnost a bezpečnost Vašeho.


Děti - Drevena garaz bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky, sruby, zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky