pátek 19. února 2016

Králičí pletivo cena

Chovatelské králičí pletivo nabízíme v pozinkovaném i poplastovaném provedení. Pozinkované šestihranné králičí pletivo je balené v rolích po bm. Králíkářské pletivo v poplastovaném provedení dodáváme po bm. Díky všeobecně známému použití pro výrobu klecí pro králíky se vžil i název králičí pletivo. Pozinkovaná pletiva jsou balena po 50m a poplastovaná králičí pletiva jsou v balení po 25m.


Drátěné a pletené pletivo koupit o objednat u OBI.

Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Rezervácia a vyzdvihnutie Overiť dostupnosť v predajni Veľký výber produktov Veľa z našich produktov si môžete v blízkej. V nabídce nemáme pouze pletiva na plot. Nabízíme také pletiva pro oplocení výběhů, stavbu voliér, klecí, či třeba. AKČNÍ NABÍDKA Akční cena.


Poplastované pletivo 150cm se zapl. Vhodné pro oplocení výběhu drobných zvířat, jako ochrana sazenic a stromů. Jednu skupinu tvoří pozinkované králičí pletivo a druhou zase zelené poplastované králičí pletivo. Pozinkovaná králičí pletiva jsou balena v rolích po m, kdežto poplastovaná pletiva v barvě zelené mají návin pouze m.

Uzlové lesnické pletivo se pro jeho nízkou cenu s oblibou používá i pro provizorní oplocení staveb. Podobné využití má také poplastovaná svařovaná síť Benita, která se dodává v rolích po m. Celoplastové pletivo Polynet zase spolehlivě ochrání kmeny stromků a keřů před okusem lesní zvěře. Svařované pletivo z pozinkovaného drátu poplastované, barva zelená. Také se používá jako ochrana rostlin, keřů a stromů před okusem. Minimální objednatelné množství je 50m - cena je uvedena za bm.


Ještě jste se nepřihlásili? Pletivo králičí 50m pozinkované. E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Své využití najde ale i jinde.


Tento web používá soubory cookie. Králičí šestihranné pletivo , Ploty Pepe. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Lze využít také jako lesnický druh pletiva. Vypracujeme Vám cenovú ponuku na pletivá či plotové panely neštandardnej farby.


Nabízíme několik variant rozměrů ok: 13xmm, 16xmm, 20xmm, 25xmm, 30xmm, 40xmm, 50xmm. Pro usnadnění výběru použijte filtrování níže.

U nás si můžete vybrat ze dvou rozměrů. U obou se jedná o králičí pletivo pletené v provedení pozink nebo PVC. Kvalitní pletivo použitelné při stavbě králíkáren či voliér nebo jako ochrana dřevin před okusem. Expedice hned druhý den.


Lze jím také nahradit králičí pletivo. V neposlední řadě se toto plastové pletivo využívá na zpevnění svahů, nebo z něho lze vytvořit rošt pod nově založené trávníky. Betafence vhodné pro chov drobných zvířat (drůbež, králíci, ptáci) nebo jako ochrana stromků a keřů před okusem.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky