čtvrtek 11. února 2016

Plovák na tablety

Nabízíme dávkovací bazénové plováky pro všechny druhy a velikosti bazénových tablet pro kontinuální údržbu bazénové vody, nejedná se tedy pouze o plováky pro chlorové tablety. Bazénové plováky jsou vyrobeny z odolného polypropylenu s obsahem UV stabilizátorů. Umísťují se volně na hladinu bazénu a dovnitř se vkládá bazénová tableta. Bazénový plovák na chlorové tablety s teploměrem Ve spodní části je opatřen otočnou mřížkou, kterou lze regulovat množství bazénové chemie, která bude do bazénu dávkována.


Po odšroubování víčka vložíte několik tablet a necháte plavat na hladině bazénu.

Dáváte dohromady příslušenství, pro váš bazén? Pak rozhodně nevynechejte plovák na chlorové tablety. Rychle a levně jej seženete na Probazen. Již máme plovák, který nám moc vyhovuje.


Je dostatečně velký na tablety. Jsme s ním moc spokojení. ADRESA: Bazénová chemie - chloruj. Tento systém už mám odzkoušený a zcela vyhovuje.

Plovoucí plastový dávkovač s regulační mřížkou pro chlorové tablety , který postupným uvolňováním chloru. V případě koupání je odložíte vedle bazénu a následně zase vrátíte na hladinu. Vhodné tablety do plováků: pomalu rozpustné chlorové tablety, multifunkční tablety (obvykle 4v1) a triplex tablety.


Možnost nastavit dávkování posunem regulační mřížky. Tento plovák je primárně určen pro dávkování bazénových tablet o hmotnosti 2g, obvykle nazývaných MAXI tablety. Na vrchní části plováku je umístěno vyjímatelné plastové víčko s prolisy pro lepší uchopení, otevírání a zavírání plováku je tedy velmi snadné. Prostor, do kterého se vkládají tablety, je opatřen úzkými obdélníkovými otvory, krytými modrou plastovou posuvnou mřížkou, jejíž polohou můžete regulovat rychlost rozpouštění tablety. Postupným uvolňováním chloru.


Plovák malý na chlorové tablety. My máme plovák v bazénu pořá už let. Napustím vodu, do plováku dám sedmidenní velké tablety Aquamar a každý týden jednu přidám.


Oblíbené bazénové příslušenství pro dávkování chlóru. Renomovaná světová značka Bestway Vám nepřináší pouze bazény a nafukovací bazény, ale také bohaté bazénové příslušenství. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Aby vás plovák na chlorové tablety do bazénu nevyšel dráž než samotný bazén, máme pro vás tip jak si ho udělat zadarmo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Průtokový dávkovač chlórových tablet rovnoměrně uvolní chlór do bazénu.


Riesenauswahl an Markenqualität. Tablety gibt es bei eBay! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Odolný plastový plovák na bazénové tablety, pro pomalurozpustné 2gramové tablety.


Plovoucí dávkovač plastový do bazénu s regulační mřížkou na velké chlorové tablety s itegrovaným teploměrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky