čtvrtek 25. února 2016

Přístřešek pro popelnice

Schovejte svoje popelnice do kontejneru, který je určený právě pro tyto účely. Můžete ho umístit před rodinný i bytový dům – podle počtu a velikosti. K výrobě přístřešku bylo použito dohladka.


Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Vyberte si prosím při objednání barvu, v jaké máme přístřešek zhotovit.

Pokud budete potřebovat přístřešek na nebo víc plastových popelnic, tak bude třeba aby přístřešek měl dvoukřídlé dveře, protože přístřešek bude dost široký a jednokřídlé dveře by byly příliš široké jak pro manipulaci tak pro závěs. To ale komplikuje konstrukci zamykání. K dostání jsou zástěny pro jednu, i dvě popelnice. Všechny typy dřevěných zástěn mají odklápěcí víko a vrátka uzavíratelná na západku. Díky tomu jsou popelnice přístupné pouze svým majitelům a nemůže se stát, že by „náhodný kolemjdoucí“ přisypal do popelnic trochu svého odpadu.


Kromě toho v naší nabídce najdete také praktické přístřešky, domky a. Vytvořte pro vaší rodinu a přátele nezapomenutelné chvíle za jakéhokoliv počasí.

Tato stavba je stále populárnějším řešením, jak propojit své aktivity s okolní přírodou. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Opticky oddělí vyhrazený prostor pro popelnice od zbytku okolí. Zároveň uchrání popelnice před navlhnutím od deště a dalšími vlivy počasí. Venkovní univerzální přístřešek poskytuje ochranu před nepřízní počasí po celý rok a je možno ho využít na mnoho způsobů, např. Cenu dopravy Vám spočítá košík našeho eshopu.


Tento přístřešek na popelnici je ideální pro zakrytí nevzhledné popelnice na vaší zahradě. Popelnice pro skladování a likvidaci odpadu. Vyrobit se dá z desek a může jít o otevřený prostor nebo ohrádku s dvířky.

Ohrazení pro kontejnery z ocelové konstrukce. Vhodné pro veřejné prostory – například před panelovými domy. Možnost připnout kontejnery pomocí řetězu k připravené trubce.


Díly konstrukce přístřešeku pro popelnice jsou svařeny z jeklu 30xmm a pvrchová ůprava je provedena žárovým zinkováním. Zahradní přístřešek na popelnice Vysoce kvalitní a dekorativní přístřešek na popelnice z impregnovaného smrku. Uvnitř lze schovat popelnice o objemu až 2l. Víko popelnice lze propojit s dveřmi, popelnice se pak při otevírání dveří přístřešku také sama otevře.


Detailní popis produktu. Dále má samostatně otvíratelná dvířka v přední straně, takže popelnice může být snadno vytažena a vyprázdněna. Je opatřen západkou na přední straně, která udržuje dvířka bezpečně zavřená. Hledáme firmu na realizaci zděného nebo plechového přístřešku pro kontejnery na směsný odpad. Přístřešek disponuje dvířky.


Nutná úprava nájezdu do zatravněné plochy před domem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky