čtvrtek 25. února 2016

Oplocení zahrady

Zásadní důraz při výrobě a prodeji klademe na vysokou kvalitu, uživatelsky přívětivý prodej a operativní služby. Umíme Vám Váš plot navrhnout, zdarma spočítat, přivézt až k Vám na pozemek, postavit jej u Vás a samozřejmě zajistit jeho pravidelný servis. Naprostou většinu Vašeho plotu máme u nás již teď skladem.


Díky svému profesionálnímu přístupu a vysokému nasazení jsme schopni Vám tato slova dokázat činy. Oplocení pozemků realizujeme v blízkém okolí sídla naší firmy, tj.

Praha-západ a Beroun, region Dolní Poberouní. Spokojené zákazníky máme z již realizovaných zakázek z Letů, Řevnic, Dobřichovic, Karlštejna, z Hlásné i Zadní Třebaně, Haloun a dalších okolních měst a obcí. Při pořizování oplocení vás bude nejspíš zajímat nejen vzhle ale také cena.


A také to, zda nebude jeho stavba příliš složitá. Máme pro vás však dobrou zprávu! Neboť jsme přímo výrobcem plotového pletiva, můžeme vám nabídnout opravdu příjemné ceny.


Se zájmem sledujeme novinky v zahradním designu, přizpůsobujeme se novým trendům, spolupracujeme se zahradníky.

V naší nabídce najdete moderní a funkční ploty a oplocení z naší vlastní výroby a od prověřených dodavatelů. Protože ne vždy je nutno plotovými panely NYLOFOR oplotit celý pozemek často se tento plot použije pouze jako oplocení přední části domu a pro oplocení zadní části domu a zahrady se použije levné oplocení z drátěného pletiva. Toužíte po krásném oplocení svého moderního domu nebo zahrady , kde byste měli konečně dostatek soukromí a přitom se naprosto neizolovali od okolí?


Za tu dobu jsme zhotovili nesčetný počet realizovaných zakázek oplocení , ze kterých pro Vás vybíráme vzorek těch nejzajímavějších. Prvořadým úkolem oplocení je vymezit pozemek zvýrazněním jeho hranic. Samozřejmostí je, že od oplocení pozemku očekáváme také zamezení přístupu. Pro oplocení lesních prostor či jako provizorní plot na stavbu se poté využívá lesnické pletivo.


Dále lze pozemek oplotit betonovým plotem , gabionovými koši či třeba WPC plotovkami. Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Oplocení tohoto typu nestojí nic, co by mu dalo libovolný tvar a zvolit si pro něj podle barev. Vícebarevný plot přispěje k vytvoření radostné nálady na webu.


Nejvýznamnější funkcí oplocení je odnepaměti ochrana pozemku a majetku na něm. Kromě toho vymezuje plochu a svou výškou zvýrazňuje pozemek v prostoru.

Oplocení je zhotovováno z nejrůznějších materiálů, jako jsou kov, beton, zdiva, plasty ale nejčastěji jistě dřevo. Oplocení by zásadně mělo odpovídat prostředí, do něhož je voleno. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Stavba plotu patří k základním pracím, které jsou nedělitelné hne jak se postaví nový dům.


Velmi často se musí postavit nový plot, když zchátrá ten starý. V případě, že potřebujete novou stavbu plotu, nabízí se Vám mnoho řešení. Systém oplocení Fencing vyniká jednoduchou instalací na principu skládačky.


Je k dostání v odstínu vlašský ořech, oliva, lískový ořech, kůra, kámen, meruňka, rašelina a lékořice. Stejně jako dům, tak i jeho detaily jsou odrazem doby, ve které žijeme, reprezentují architekta i majitele. O dobré i špatné příklady v našem okolí není nouze. Oplocení v sobě spojuje funkční i dekorativní rozměr, vymezuje a částečně chrání ohraničený prostor domu, a zároveň esteticky dotváří okolí. Zhotovíme plot nebo části oplocení „na klíč“ dle poptávky zákazníka.


Plot vytváří s domem a zahradou jeden estetický celek. Nakupujete u společnosti s dvacetiletou tradicí a tak Vám velmi rádi odborně poradíme. Nejen proto, že ohraničuje parcelu a chrání naše soukromí, ale důležitou roli při volbě plotu hrají kromě praktických důvodů i důvody estetické. Jaro je ideálním obdobím pro stavbu nového plotu.


Dochází-li k oplocení budovy zapsané v seznamu stavebních památek nebo stojící na chráněném území, musí ohlášení obsahovat také stanovisko Státní památkové péče. Podle novelizovaného znění ustanovení § odst. Provádíme veškeré zahradní práce okolo vašeho domu od terénních úprav a oplocení přes dlažby, zídky, gabiony, až po zahradní a koupací jezírka, výsadbu rostlin, závlahové systémy, zhotovení záhonů, založení trávníku, instalace robotických sekaček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky