pátek 19. února 2016

Vířivka intex

Bis zu - Sale und 0€ Versand! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Pro ještě lepší masážní účinky si. Hledáte příjemnou relaxaci v klidu domova?


Sníte o vlastní vířivce? Marimex přináší cenově dostupné nafukovací vířivky Pure Spa. S integrovaným systémem pro upravu slané vody. Veškeré doklady k dispozici. Ohřev vody se ve specifikacích udává ve wattech.


Pro lepší představu jsou však obvykle uváděny i stupně, o které se voda ohřeje za hodinu (např. 2-5°C za hodinu). Popis produktu: bazén Spa s filtrační pumpou, hydromasáží, přímotopem a ovládacím panelem vířivka je vyrobena z neobyčejně odolného třívrstvého vinylu. Aktuelle Trends und neue Ideen entdecken und bestellen! Kurz-, Lang- oder Übergrößen.


Sie in folgende Städten. Outdoor Bekleidung für Damen. Mit Funktionalität und Design. Vířivý bazén PureSpa poskytuje dokonalou relaxaci ihned po stisknutí jediného tlačítka. Integrovaný topný systém umožňuje upravit si teplotu vody dle vašich požadavků.


O nevšední relaxační a masážní zážitek se stará 1vysocevýkonných bublinových trysek. Intex vyrábí různé typy vířivek, od. Tato vířivka je elektrické zařízení, které může být napájeno pouze přes proudový chránič (RCD) s vypínacím proudem do mA. Komponenty obsahující součásti pod napětím, kromě součástí napájených velmi nízkým napětím nepřesahujícím V, nesmí být v dosahu osob nacházejících se ve vířivce.


Součástí systém pro úpravu tvrdosti vody. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Stačí pouze na rovný povrch položit izolační podložku, vířivku zapojit a poté ji nechat se nafouknout. Díky vzduchovému čerpadlu se nafoukne sama a funkce čerpadla se pak změní na masážní. Nabízíme nafukovací vířivky výrobců Mspa, Bestway Lay-Z, Belatrix a Intex.


Pokud si nejste jistí, jakou nafukovací vířivku objednat, rádi Vám poradíme. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Již nemusíte neustále kontrolovat tlak v těle manuálním manometrem při každém zvýšení teploty vzduchu, či vody. Díky bezsilikonovému utěsnění jsou trysky stabilnější, bezpečnější a mohou být účelněji rozmístěné. Jednotlivé trysky Vás budou masírovat, uvolní Vaše svaly.


Pomáhají rychle zregenerovat. Prodám roky starý bazén vířivku INTEX PureSpa SSP-H-20-I,perfektní stav,pořizovací cena 18. Průměr nafukovací vířivky činí. Sedátka jsou dostatečně široká a pohodlná.


Vířivka Saturn je určena až pro osob. Kvalitně vybavená výřivka do interiéru i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky