středa 17. února 2016

Drtiče zahradního odpadu

Drtiče zahradního odpadu elektrické V našem e-shopu najdede traktory, sekačky, motory. V závislosti na velikosti zahrady a častosti používání si můžete vybrat mezi rychlými drtiči na zelený a měkký zahradní odpad a. Tento typ drtiče je vhodný k drcení převážně dřevitějšího odpadu a středně silných větví, avšak nedoporučujeme s ním drtit měkký zahradní odpa jelikož by mohlo dojít jen k jeho „požvýkání“. Další klíčovým kritériem pro výběr zahradního drtiče je typ pohonu.


V současné době se na trhu vyskytují modely poháněné benzínem , případně elektrickým proudem. Benzínové drtiče jsou výkonnější a zaručují vyšší mobilitu, jelikož ke své činnosti nepotřebují být bezprostředně připojeny ke zdroji energie.

Výkonné elektrické drtiče zahradního odpadu se díky dostupnosti široké nabídky výrobků hodí k nejrůznějším úkolům. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Jako jedna z možností se nabízí založení kompostu v kompostéru , kde se odpad rozloží a ještě z toho můžete těžit i vy.


Zbavte se efektivně zahradního odpadu. Vzniklou drť využijete jako mulč nebo do kompostu. Nechybí šasi z odolného plastu a kolečka pro snadnější manipulaci.


K tomu přibývá posekaná tráva, košťály po sklizené zelenině a podobně.

V nabídce máme techniku značky Vari a Stiga. Zcela zválcované Díky patentovanému válcovému vtahování v extra velkém trychtýři lze materiál určený k drcení plnit bez námahy a pohodlně. Mají silný motor s optimálním krouticím momentem a jsou velice tiché, díky šikmé spirálové fréze. Ať už se chystáte příležitostně rozmělňovat menší množství zahradního odpadu, nebo naopak pravidelně drtit silné větve, vždy se najde vhodný model.


Potřebujete se zbavit zahradního odpadu ? Pak může být pro vás volba pořízení drtiče značky Gardenius. U tohoto článku nebylo technicky možné zajistit fotografie a obrázky. Vhozené větve jsou pomalu, a bez nebezpečí zpětného vrhu vtahovány do drtiče vícezubou válcovou frézou, které je přitlačuje na hliníkovou přítlačnou desku, u některých výrobků na otočný válec). Výhoda pro uživatele: Univerzální: Nový systém. Výkonné drtiče odpadu si poradí prakticky s každým organickým materiálem z Vaší zahrady.


Drtič zahradního odpadu - Kajman 55. Tyto elektrické či motorové stroje významně ovlivňují kvalitu budoucího kompostu a usnadňují údržbu zahrady. Pokud nepoužíváte drtič, musíte větve a větvičky pracně sekat sekyrou na malé kousky, aby se v kompostu rozložily. Zkušenější zahradníci je před tím tupou částí roztlučou a poté sekají. A protože je to opravdu pracné, končí většina větví v ohni.


Lze v nich zpracovávat nejen větve, ale i tvrdé suché stvoly např. Popis: Štěpkovač zahradního odpadu , určený k ekologické likvidaci dřevnatých materiálů - větví, výhonů živých plotů, trnitých keřů, kořenů apod.

Nože se však musí pravidelně brousit a drtiče jsou při práci značně hlučné. Po sekačkách a motorových pilách se dalším nejoblíbenějším pomocníkem chalupářů a zahrádkářů stávají elektrické drtiče. Bosch AXT TC, zahradní. GTM Professional má ve výrobě a vývoji drtičů dřeva mnohaletou zkušenost a řada GTS patří mezi nejlépe prodávané drtiče na mnoha.


Těžko využitelný odpad ze zahrady nožová hlava poháněná motorem o. Elektrický drtič větví Gardenius snadno a rychle zlikviduje větve do průměru cm. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu. Drtiče s frézovacím válcem jsou proti předchozím velice tiché (hlučnost okolo decibelů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky