čtvrtek 18. února 2016

Fiskars rycí vidle

Skandinavische Marken und Designer - jetzt bestellen! Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Pohodlný tvar a velikost držadla Vám usnadní namáhavou práci na zahradě. V naší nabídce je pro Vás připravena spousta druhů, jako jsou rycí vidle , lehké, kompostové vidle nebo vidle teleskopické.

K dispozici máme různé velikosti a druhy, které můžete využít jak na kamenité, tak i na vlhké půdě. Jsou vhodné také pro práci se zahradním odpadem. Práce jako je rytí, přenášení nahromaděného materiálu nebo nakládání sena, jsou velmi namáhavé pro celé lidské tělo, zejména pak pro záda, ramena, krk a ruce.


Rukavice pro všestranné použití. Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu. Riesenauswahl an Markenqualität.


Jsou naprosto pevné a vyrobené z vysoce kvalitní borové oceli.

Mají rovněž robustní hroty pro obracení tvrdých a kamenitých půd. Nářadí má ocelovou násadu, madlo z odolného plastu a pracovní část z kalené bórové. FISKARS ryci vidle najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Fiskars Ersatzteil gibt es bei eBay! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Ergonomický rýč s vysoce kvalitní násadou a pevnými hroty. Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší pracovní pozici. Rycí vidle SOLID složené ze pevných rovných hrotů pro rytí v kamenité půdě.


Vhodné také pro provzdušňování trávníku a pro práci se zahradním odpadem. Vyrobeny z kvalitní bórové oceli. Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně.


Všechna zde uvedená čísla EAN se vztahují ke stejnému výrobku.

Sklon pracovní části k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen. Tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení. Držadlo je natočeno proti násadě o 17°, aby při jeho držení byla ruka v přirozené poloze. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen! Jedná se o víceúčelové nástroje s odolnou konstrukcí, které Vás nezklamou. Jedná sa o viacúčelové nástroje s odolnou konštrukciou, ktoré Vás nesklamú.


Jejich ergonomický tvar, pracovní část připojen. Tolle Rabatte auf viele Produkte. JavaScript seems to be disabled in your browser. Ocelová násada s uchem ve tvaru D skvěle padne do ruky.


Výběru rycích vidlí je vhodné věnovat dostatek pozornost. Vidle a rycí vidle FISKARS a HECHT. Správné rycí vidle je dobré vybírat podle výšky postavy.


Při převzetí osobním odběrem prosím vyčkejte na zprávu, že je zboží připraveno na pobočce. Při osobním odběru nelze platit kartou. To umožňuje využívat naplno svou tvořivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky