středa 3. února 2016

Navíjecí zahradní hadice

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice. Box na hadici nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. Naviják je vyroben z velmi odolných materiálů. Uvnitř navíjecího bubnu je zabudován pružinový mechanismus, ktery umožňuje a. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.


Prohlédněte si náš široký sortiment. Automatický naviják hadice je určen pro pověšení na zeď.

Na zimu pouze sundáte ze zdi a odnesete. Revoluční zahradní zalévací komplet TRICK HOSE 5m - 22m modrý - flexibilní a lehká hadice. Po naplnění vodou zvětší svůj objem na trojnásobek své délky.


Po uzavření přívodu vody se opět vrátí do původního rozměru a proto je velice skladná a praktická. Robustní držák hadic určený na vnější stěny. S úložným prostorem pro postřikovače, sprchy, přípojky, spojky a rukavice.


Držák je vybaven úschovným boxem na zahradní nůžky atd. Pro všechny běžné zahradní hadice. Vybírejte si Vozíky na hadice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Webová stránka bohužel nemůže být.


Hadicové navijáky nabízíme v jednoduchém provedení na zeď , pro větší zahrady pak navijáky hadic FLO nebo YATO od prověřených výrobců. Samonavíjecí zahradní hadice , neboli samonavíjecí buben na zahradní hadici je šikovný pomocník na každé zahradě. Velkou výhodou je i snadné odepnutí celého naviják na zahradní hadici, kterým se usnadní zazimování.


Luxusní navíjecí buben na zahradní hadici , dodávaný s hadicí 20m.

Příkladem může být schránka s hadicí Premium. EXTOL PREMIUM vodič zahradní hadice , s kovov. Stojan navíjecí na zahradní hadici. Stabilitu stojanu poskytují nohy z ocelové trubky. FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb.


Díky tomu drží svůj tvar a dobře se s ní manipuluje. Systém Power Grip Vám umožní hadici propojovat pomocí spojovacích dílů. Rotační mechanismus zabraňuje překroucení hadice. Celá konstrukce je z tvrzeného plastu a ocelových trubek (držadlo a opěrné nohy). Vyrobená z PVC nové generace neobsahující toxické látky.


Hadice WHITE LINE jsou určeny pro profesionální použití. Můžete s nimi zalévat zahrádku, kropit trávník nebo napustit dětský bazének.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky