středa 3. února 2016

Sušená mochyně

Jsou nabité vitamíny, antioxidanty a vlákninou. Zkuste mochyni přidat do svého oblíbeného smoothie nebo na svačinu k ořechovému mixu. Díky této kombinaci působí silně antioxidačně, ochraňuje buňky. Jednotlivá dávka je asi sušených bobulí na l vody.


Obsahuje 4x více vitaminu C než pomeranč. Je bohatá také na vitamin A, B B vápník a vlákninu. V lidovém léčitelství se mimo jiné používá jako podpůrný prostředek při detoxikaci, hubnutí a nachlazení. Používá se při revmatismu. Květ se po odkvětu změní v oranžový kalich, uvnitř.


Vhodné pro tvoření dekorací a jiné výtvarné techniky. Vhodná jako prevence při vytváření močových kamenů. Sušená mochyně peruánská. Tyto plody rostou na jednoleté bylině Physalis peruviana, která se pěstuje v tropických a subtropických oblastech a zajímavé na ní je, že kvete v noci.


POMOZTE PLANETĚ DÝCHAT Ke každé objednávce zdarma přidáváme semínka různých stromů. POUŽÍVÁME EKOLOGICKÉ OBALY. Dužina mochyně má osvěžující sladkokyselou chuť s mimořádně jemným aroma. Nachází se v ní velké množství malých, měkkých a jedlých zrnek. Physalis obsahuje až mg vitamínu C ve 100g, provitamín A, z minerálních látek především draslík, fosfor, vápník a další prvky.


Třešničky“ schované v lucerničce se často podávají v luxusnějších restauracích, jako exotická ozdoba k různým masitým rožněným jídlům. Detailní popis produktu. Má dezinfekční účinky, mužům se doporučuje při problémech s prostatou. Pro svoje účinky se mochyně řadí mezi superpotraviny.


Goldenberry jsou sladkokyselé bobule mochyně peruánské s unikátními nutričními hodnotami a celou řadou. Zejména mnohé zdravé plodiny byste na první pohled nepoznali, většina pohledných květin zase není určená ke spotřebě. Složení: mochyně peruánská sušená 1 Popis produktu Je bohatým zdrojem vitaminu C, jehož dostatečný přísun je nezbytný pro správnou obranyschopnost organismu. Není úplně snadné najít společnost, která by bezpečně a rychle přepravila vaši zásilku.


Natož když ji potřebujete přepravit třeba do zahraničí. Přírodní sušená mochyně bez přidaného cukru a SO2. Mají přirozeně sladkou chuť bez dodatečného přidávání cukru.


Vzdáleně připomíná pomeranče a limetky, přičemž voní po karamelu. Podívejme se vhodné potraviny, které moho prospět našemu nejpodstatnějšímu orgánu v těle. Kvalitní potraviny jsou nezbytné správně fungující játra.


Složení: rajská jablíčka sušená , sůl, konzervant: OXID SIŘIČITÝ. Mochyně sušená mrazem g. Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem. Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu. Ty se vyznačují velmi příjemnou, lehce sladkokyselou osvěžující chutí, připomínající pomeranče.


Plody se suší při nízkých teplotách. Allnature Pistácie solené 1g. Specifické jsou kalichy připomínající lampiony, v nichž se skrývají jedlé plody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky