pátek 5. února 2016

Venkovní dřevěná dlažba

Nejvhodnější ochranou je vakuotlaková impregnace, která výrazně zvyšuje životnost dřevěné dlažby. Dřevo z našich stromů má, ať chceme nebo ne, poměrně krátkou životnost, a díky nepříznivým povětrnostním vlivům, také velmi rychle podléhá zkáze. Interiér nebo exteriér, využití najde kdekoliv. Dřevěná dlažba je nejenom praktická, ale svým vzhledem vnese kus přírody přímo k vám domů.


Podlaha je tvořena dřevěnými deskami nebo latěmi na dřevěném roštu.

PARAMETRY BETONOVÉ VODNÍ KASKÁDY: délka: cm. Uvedená cena je za 1ks kaskády. Betonová dlažba imitace DŘEVO dokonale imituje pravé dřevěné trámy, ale má mnohem delší životnost. Dlažbu je možné použít k instalaci v interiéru, ale také na zahradě, terase, u bazénu či kdekoliv jinde v exteriéru.


Ač jsou tyto dřeviny avizovány jako prakticky bezúdržbové, starat se o ně stejně musíte. Minimálně z nich odmetat nánosy listí nebo sněhu, v létě je. Vybrat venkovní dlažbu zase není tak složité.

Dřevěná venkovní dlažba nejen pro rustikální zástavbu Dřevěná venkovní podlaha je nejčastěji volena na terasy nebo na chodník okolo bazénu. V první řadě bychom si měli ujasnit, jaký materiál se nám jeví, jako nejlepší. Je nám jasné, že mnozí z vás ani nemají představu, z čeho všeho se dlažba vyrábí. Navíc dřevěné dlaždice za trvale nejnižší.


Venkovní dřevěná dlažba je vyrobena ze smrkových desek. Desky jsou hoblované mají hladký povrch a. Tato terasová dlažba v designu dřeva je skutečně nádherná a naši zákazníci při pohledu na ni nechtějí věřit, že to opravdu není pravá dřevěná podlaha! Prvou z nich je ta, že dlažba je takzvaně rektifikovaná a lze ji tak pokládat jen minimální spárou. Díky tomu bude vaše venkovní terasa či.


Lze ji použít v domě i na zahradě. Nevýhodou je poměrně vysoká cena. Dřevěná špalíková dlažba je oproti dlažbě betonové měkká a pružná.


Nabízí se tedy její využití všude tam, kde se tyto vlastnosti uplatní. Navíc je na kontakt teplým materiálem a proto se hodí například do stájí, kotců apod. Terasa nemusí být pouze dřevěná , ale můžete si ji také vydláždit.


Není výjimkou, že například na dlažbu z chodby interiéru domu navazuje stejná.

Dlažba imitace dřeva působí pro oko příjemněji než klasické dekory dlažeb. To je důvo proč je dlažba imitace dřeva tak populární. Impregnovaná vydrží v půdě mnoho let.


Její místo je spíš na krytých terasách, kde není tak vystavena povětrnosti, jinak porůstá mechem, klouže a vydouvá se. Na nekrytých venkovních plochách se používá tropické dřevo, které se nemusí impregnovat. Série dlažeb s designem dřeva od Italské keramičky Sichenia se vyrábí na slinutém střepu v rektifikovaném provedení ve formátech 15x90cm a 25x90cm. Vyrábí se též protiskluzová varianta s protiskluzností R11. Dřevo je ošetřeno tlakovou impregnací a má tak dobré předpoklady pro venkovní použití.


Průměry jednotlivých špalíků jsou 6-centimetrů, díky čemuž působí dlažba přirozenějším dojmem. Při dobré ceně poskytne potřebnou kvalitu, pokládka je bezproblémová. Moderní dlažba v imitaci dřeva od Dom ze série Logwood je mrazuvzdorná s maximální otěruschopností PEI je vhodná do interiéru, ale také jako venkovní dlažba. Uvnitř se nemusíte bát ani umístění do koupelny, moderní vzhled k tomu přímo láká. Exteriérové uplatnění můžeme najít třeba jako dlažba na terasu, nebo k bazénu.


Celkový dojem podtrhuje luxusní. Stále můžeme jejich pozůstatky najít ve starých průchodech,pasážích, průjezdech,stájích,hospodářských budovách i výrobních halách některých podniků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky