čtvrtek 3. listopadu 2016

Areál tábor

Divadle Oskara Nedbala Tábor. Areál Komora - Rated 4. POZOR, POZOR wellness pro ženy! Hlášení pro všechny milovnice wellness….


Wellness procedury poskytujeme v našem nově vybudovaném wellness studiu, přímo v areálu našeho resortu.

Dále nabízíme velmi dobré zázemí pro školy v přírodě, školní výlety, školní. Skindre nekonečný příval ragga-punk-metalové energie, se vrací do Prahy. Lucerna Music Baru svou novou desku, Big Tings.


Provoz venkovního bazénu je určen v závislosti na počasí. V červnu se teplota vzduchu musí pohybovat nad °C, červenec a srpen je otevřeno bez ohledu na počasí. Má vlastní dobře udržovanou příjezdovou cestu, takže, ačkoli není v bezprostřední blízkosti silnice, lze k němu resp.


Horní plošina s chatami je dostatečně vysoko nad řekou.

Ani během památných záplav r. Díky klidnému, ekologicky zachovalému okolí je předurčeno především pro rekreaci dětí a mládeže. Zavítejte do krásné přírody plný her a dobrodružství. Lanový park, ubytování, půjčovna sportovního vybavení, motorové čluny a lodě, zábava pro děti a dospělé. To vše v našem areálu v Hluboké nad Vltavou.


Celková kapacita tábora je 2lůžek v chatkách a bungalovech. Tento projekt je spolufunancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Parta zkušených instruktorů děti provede zběsilým dobrodružstvím. Náš tým je rozšířen o dobrovolníky z celého světa, díky tomu je program vedený také v anglickém jazyce. Adrenalinový tábor je určen zejména milovníkům outdooru, napětí, dobrodružství a adrenalinových zážitků.


Věk: - let Minimální počet přihlášených dětí pro tento pobyt je maximálně 18. Dřevěné chatky pro osoby bez vlastního vytápění. Možnost spaní ve vlastním spacáku nebo v zapůjčených peřinách a povlečení.


O našem táboře Odpočiňte si u nás, uprostřed přírody. Během ledna připravíme leták s cenou a přihlášku. Rekreační areál Borek patří k největším v regionu a svojí kapacitou cca 2lůžek může.

K dispozici samostatných malých a velkých společenských místností, sportovní areál , venkovní bazén. Termíny na červen a květen obsazeny ! Začínáme obsazovat září. Připravena nová tajemná noční hra Tajemství. Děti ubytujeme v budově domova mládeže ve dvou nebo třílůžkových pokojích s příslušenstvím.


Ve škole děti využijí PC učebny. Mnoho let se k nám vrací spokojené děti, přijďte i vy vyzkoušet týden strávený v příjemném prostředí našeho Jezdeckého areálu s individuálním. Neusínáme na vavřínech, jedeme dál!


Dětský tábor Pražanka: JEDEME DÁL! I letos tedy dětský tábor Pražanka nabízí všem klukům a holkám prázdninové dobrodružství v malebné podbrdské krajině, přímo na břehu Štěpánského rybníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky