čtvrtek 3. listopadu 2016

Samostatně stojící markýza

Samostatně stojící markýzy mají vlastní konstrukci a používají se tam, kde není možné ukotvit jiný typ markýzy do zdi. Každý výrobek se ovládá pomocí klikového mechanizmu samostatně. Pak můžete zvolit náš systém Doublewings.


Vyplňte prosím tento formulář a náš tým Vám odpoví tak rychle jak jen to bude možné. Venkovní markýzy Ombramobil a Boxmobil vám s tím pomohou.

Potřebujete moderně a efektivně zastínit terasu? Samostojné markýzy mají vlastní nosnou konstrukci a nevyžadují tak kotvení ke zdi. Díky tomu jsou multifunkční. Jedna taková markýza zastíní až m 2. ARCADIA MARKÝZA VOLNĚ STOJÍCÍ.


Obloukové podpěry kotvené do stěny, případně do podlahy blízko stěny, nahrazují podpěrné nohy. Tyto pak nikde nepřekážejí a celá konstrukce působí lehce a zdušně. Tato samostatně stojící markýza najde velké využití díky svému rozpětí.

Pohodlně a velkoryse zastíníte otevřenou plochu o velkých rozměrech a dodáte prostoru nový prvek, který zaujme. Proto se výborně hodí na terasu rodinného domu, restaurace nebo hotelu, do dětských koutků. Stabilní kloubová ramena s napínacími pružinami vyjíždějí najednou po obou stranách. Součástí je také kastlík, který chrání látku a současně slouží i jako okap. Využívají se při zastínění odpočinkových i užitkových prostor, předzahrádek aj.


Především jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh. Dále dotváří architektonický. Konstrukce je mobilní, snadno a relativně v krátkém čase se provede montáž, případně demontáž výrobku. OMBRAMOBIL je mnohostranně využitelný, např. GASTRO je samostatně stojící dvoustranná markýza s kloubovými rameny.


Své uplatnění najde při stínění venkovních posezení na zahradách rodinných. Není potřeba středních podpěr, proto je pod markýzou dostatek místa. Jedná se o produkt švýcarské firmy STOBAG. Volně stojící dvojitá markýza WINGLINE má synchronizovaný systém výsuvu po obou stranách.


Plocha zastínění až do m 2. Existuje i samostatně stojící dvojitá markýza , je vhodná na zastínění i větších ploch.

Markýzu nemusíte nutně montovat. Cena markýzy závisí na rozměrech, ovládání, ale i zda požadujete montáž nebo ne. Proto nás neváhejte kontaktovat pro přesnou cenovou nabídku.


V době, kdy se markýza nepoužívá, je možné látku stáhnout do ochranného boxu a viditelná zůstává pouze konstrukce. FREELINE je volně stojící markýza vhodná k zastínění teras, pergol, bazénů, restaurací a podobně. Po technické stránce tato markýza vyšla ze základu markýzy PERGOLINE, přičemž na rozdíl od ní markýza FREELINE nepotřebuje k ukotvení žádnou stěnu.


Lze ji též vybavit motorovým pohonem. Základní barva konstrukce je bílá a stříbrná. Rozšířená kolekce barev obsahuje odstínů a dále je možné lakovat konstrukci ve stupnici RAL a NCS. Váš dodavatel plastových a dřevěných oken z osvědčených profilů.


Kontaktujte nás a získejte tu nejlepší cenu ještě dnes, pravidelné slevy, záruční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky