středa 2. listopadu 2016

Roletové systémy

Válcování rolet probíhá v naší podnikové výrobě. Pro optimální odolnost proti povětrnostním vlivům jsou naše rolety povrchově upraveny metodou lakování dvouvrstvým hustým lakem. Za pomoci dvou systémů (nadokenní a předokenní systém) nabízí aluplast pět odlišných řešení rolet a uspokojí v plné míře požadavky trhu. Současně tyto konstrukční prvky představují dokonalou alternativu k tradičním zavěšeným dveřím do kanceláře, kuchyně, koupelny, obytného přívěsu nebo nábytku do domácnosti.


Systémy ochrany před nežádoucími pohledy poskytují ochranu domu před vnějším světem Systémy rolet pomáhají uspořit energii a zároveň poskytují ochranu.

Integrovaná ochrana proti hmyzu spolehlivě odradí obtížný hmyz. Sluneční roleta nežádoucí venkovní světlo potlačí, nebo příjemně rozptýlí. Nabízíme širokou paletu hliníkových lamel vyplněných polyuretanovou pěnou. Nabízi široký výrobní i obchodní program, služby a sortiment jako jsou roletové systémy , markýzy, garážová vrata, interiérové žalúzie i roletky a další stínící techniku zpříjemňující bydlení. Vyrábíme a montujeme předokenní rolety, rolovací sítě proti hmyzu a roletová garážová vrata.


Rolety od Českého výrobce PROALU. InnentürenDie Innentüren helfen Ihnen, Ihr Interieur abzustimmen. Sie verbinden den Raum in einen harmonischen Komplex.

Handelsregister und Firmenbuch im Original zur Verfügung. Dodáváme v provedení: - Buk. Dotace na inovace – Investujeme do vaší budoucnosti. Projekt spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Operačního.


Náklady na topení německých domácností se v posledních letech skoro zdvojnásobily. ROLETOVÉ SYSTÉMY A KAZETY RESSTENDE ARCO INTERIER s. ALUTECH roletové systémy ALUTECH roletové systémy Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za nákup našeho výrobku a doufáme,že jeho kvalita potvrdí správnost Vaší volby. Vzhledem k neustálému zdokonalování konstrukce sekčních vrat si společnost „Alutech“ vyhrazuje právo na změnu obsahu tohoto dokumentu.


Jejich design i široká škála barev dodá celému objektu na atraktivitě a výrazně oživí jeho vzhled. Můžete se rozhodnout mezi protlačovanými nebo válcovanými schránkami, vybrat provedení s úkosem nebo zaoblené. Systém RolaPlus spojuje do jediného stavebního prvku roletu a ochranu proti hmyzu. Funkčně, opticky a ekonomicky optimální řešení. Nábytkové rolety Systémy vedení Montážní návod.


Balení obsahuje roletový pancíř a vodící lišty v délkách 5. V zimním období vstupuje do hry požadavek na minimalizaci tepelných ztrát a tady se stínící systémy uplatní jako dodatečná tepelná izolace charakterizovaná přídavným tepelným odporem. Vyrábíme roletové systémy z komponent a lamel německé značky ALUKON, které Vám.

Pohyblivé veľkoplošné lamelové systémy. Pevné veľkoplošné lamelové systémy. Vonkajšie hliníkové roletové systémy so sieťkou pre najlepší komfort podľa požiadaviek zákazníkov. Nejmodernější systémy svinovacích rolet s předokenním boxem z plastu s. Vnitřní meziskelní žaluzie Rozhodli jste se pro nové žaluzie, ale máte doma starší typy oken, jako například dvojitá dřevěná či.


Samonosná konstrukce, vysoký standard bezpečnosti, úplně předmontováno Posuvné brány Hörmann ze stabilních ocelových profilů se dodávají jako kompletní prvek s šířkou otvoru až metrů. Předokenní rolety jsou vizitkou moderních a komfortních domů. Jej výhoda spočíva v tom, že je sieťka a roleta vložená v jednom bubne. Garážová vrata, plotové brány a další produkty a služby, které našim zákazníkům poskytujeme jsou vždy v prvotřídní kvalitě. Vyberte si typ zobrazení.


Díky intuitivnímu nákresu Vám usnadníme výběr. Zasklením balkónu alebo lodžie si rozširujete užívateľnú plochu bytu a zvyšujete komfort bývania. Zasklený priestor slúži ako ochrana proti hluku, prachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky