středa 13. června 2018

Velký květináč

Keramický květináč , který vypadá jako betonový. Je vhodný k přímému zasazení květin a rostlin, ale stejně. Nehodí se vám do bytu obyčejný velký plastový květináč ? Prohlédněte si nabídku designových květináčů.


Elegantní velké hranaté květináče z imitace kamene se hodí i do moderně zařízených interiérů.

Velké květináče jsou vyrobeny z odolného. Květináč je vhodný do interiéru a exteriéru. Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza, v kterém je ukazatel hladiny vody.


Dále druhé dno jako nádrž vody a jeden výpustný ventil pro odtok přebytečné dešťové vody. Díky tomuto systému již není možné utopení květiny i při intenzivním dešti. Součástí balení jsou pojezdová kolečka.


Plastové květináče FIRENZE nabízíme jako novi.

Cena je včetně podmisky! Potřebujete květináč či truhlíky na zahradu nebo na terasu? Vyberte si z mnoha materiálů a velikostí - máme keramické, plastové, ale i ratan, dřevo a beton. Kupte velké, malé, obdélníkové, hranaté či kulaté venkovní květináče. Sháníte venkovní květináč , který by vynikal nejen svými vlastnostmi, ale i vzhledem?


U nás si jistě vyberete! V naší nabídce jsou venkovní plastové květináče různých tvarů, velikostí i barev. Pro každou zahradu, balkon a terasu máme ten pravý květináč.


Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích květináčů. Je vyroben z pevného plastu, takže ho můžete umístit i ven. Vysoce kvalitní a stylové květináče z polyratanu.


Existuje ve dvou verzích, světelných a nesvítících, a připomíná vrčení keramických váz. Pracovní cesta nebo dovolená u moře? Vždycky se po dlouhé cestě při návratu domu děsíte, v jakém stavu najdete svoje květiny, které si celý rok.


Děvčátko se zdviženou zástěrkou okouzlí na zahradě, balkoně, v obývacím pokoji nebo u vchodových dveří. Zástěrka tvoří misku, kterou lze.

Hodně těžký na poslaná, takže preferuji osobní odběr. Velký dřevěný interiérový květináč určen k doprodeji za velmi výhodnou cenu. Vnitřní prostor květináče je vybaven nepropustnou fólií.


Velký plastový květináč v terakotové barvě má čtvercový půdorys a nabízí objem litrů. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Terakotový květináč A-CS23L. Pro vybavení hotelu nebo zahradní restaurace bude jistě klíčem k úspěchu obří květináč Saturn PL-SAs průměrem 1cm. Už v zimě je třeba se věnovat.


Jaro na zahradě začíná už v únoru. Díky klasickému a čistému zpracování je exkluzivním doplňkem do všech interiérů i zahrad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky