pátek 22. května 2015

Přípravek proti štěnicím

Přírodní pyrethrum vypudí hmyz z úkrytů a část populace ihned zahubí. Vlivem S-methoprenu , který je růstovým regulátorem hmyzu, ztratí larvální stadia schopnost dát vznik dospělcům a postupně uhynou, dospělé samičky ztratí schopnost klást životaschopná vajíčka. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.


Lze je bez obav nasadit proti štěnicím v ložnici či v hotelovém pokoji. Postřik určený k hubení štěnic vší a blech. Moderní přípravek na hubení štěnic a blech má vysokou vypudivost a zároveň dlouhotrvající účinnost. Nejčastějšími jsou postřiky, které se aplikují na místa, kde Nejčastějšími jsou postřiky, které se aplikují na místa, kde se pohybují, od rohů matrací, nočních stolků až po lemování podlah. Naše firma se postupně profiluje a specializuje na dovoz kvalitních produktů, přípravků a prostředků z Polské republiky určených pro boj proti škůdcům.


Přípravky proti štěnicím se různí. Celá nádoba vystačí na ošetření m². Prodej přípravků proti škůdcům, přípravky proti hlodavcům, mravencům, štěnicím , krtkům, ale také hnojiva, pasti, lapače. Každý rok bojují proti štěnicím tisíce domácností. Lidé se mě často ptají, jak tyto škůdce správně zlikvidovat.


Proto jsem sepsal jednoduchý návo který vám ve čtyřech krocích ukáže, jak vyhubit štěnice. Stejný postup se už mnohokrát osvědčil u mých klientů. Pokud máte štěnice ve více místnostech, a je jich větší množství, bude vás pravděpodobně i deratizační firma muset navštívit krát, a cena za dezinsekci bude potom výrazně vyšší.


Vysoce účinný postřik proti štěnicím a švábům. Aplikuje se cíleně na cestičky, úkryty hmyzu nebo do míst výskytu hmyzu. Vznikající suchý kouř má výbornou penetrační schopnost.


Rychlý účinek a vysoká účinnost. Není mastný, nezanechává rezidua ani skvrny. Prášek proti štěnicím , švábům a jinému lezoucímu hmyzu. ATAK - fumigator - Dýmovnice proti štěnicím , švábům a dalšímu hmyzu Zobrazit v plné velikosti Atak fumigátor je vodou aktivovaná dýmovnice na hubení štěnic, švábů a dalšího hmyzu.


Vědci jsou někdy ochotní zajít překvapivě daleko, když zatvrzele kráčí po cestě za poznáním. Kolikrát se jsou ochotní nechat kousnout,. Moderní formulace zaručuje vynikající vypudivost a zároveň dlouhotrvající účinnost pomocí účinné látky S – metoprén, regulátoru růstu hmyzu, který přeruší vývojové stádium jedinců. Atak- Sprej proti štěnicím a švábům je určený k hubení štěnic, švábů a jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. Může být používán v obytných, veřejných, kancelářských, dílenských, skladových, zemědělských prostorách, apod.


Ochrana proti odposlechu, přípravek proti štěnicím ,Popis produktu Profesionální UHF štěnice v propisce - VOX UHF odposlech je vybaven velmi kvalitním. H4Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Upozornění: Tyto údaje jsou pouze informativní. Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití!


Bezpečnostní list ATAK Sprej proti štěnicím a švábům. Atak Sprej proti štěnicím a švábům je přípravek ve formě mikrokapsulí určený k hubení štěnic a švábů a také jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. Proti mšicím (popis viz dole) je možné se bránit ekologickými prostředky na ochranu rostlin, bez použití chemie. Použijte například Natura Rock Effect.


Atak sprej proti štěnicím a švábům 4ml Atak sprej pro rychlé hubení štěnic a švábů 4ml ATAK Sprej proti štěnicím je přípravek určený k hubení štěnic a švábů a také jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. Je vhodný na hubení škůdců v následujících prostorách: domy, byty, hotely, restaurace a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky