pondělí 25. května 2015

Stojan na kvetinac

Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Přes 5květinových stojanů a držáků na truhlíky. Vyberte si ešte dnes ideálny stojan na kvety na FAVI. Posaďte do črepníkov pestré kvietky alebo bylinky a zaveste si ich na balkón pomocou držiaku na kvetináče. Nechajte kvety vyniknúť a postavte kvetináč na stojan.


Stojany na květiny i bylinky jako perfektní doplněk do interiéru i na zahradu.

Je známo, že květiny dobře působí na naši psychiku i zdraví. Stojan na květiny sada kusů ve vintage stylu kovové rezavé. Praktický kovový držiak na vonkajšie kvetináče na zavesenie na dva háky.


Na dne sú tri misky pod kvetináčikmi o priemere cm. Kam s květináči a květinami? Využijte stylové stojany na květináče do interiéru a exteriéru. Zvolit můžete stojan v podobě.


Novinka z kovových dekorácií. Dodávame v týchto farebných prevedeniach: biela, čierna, antická zlatá.

Květináče, obaly na květináče a stojany na květiny za top cenu koupíte online v eshopu Mobelix. Anglická společnost Garden Trading se zaměřuje na navrhování a výrobu vysoce kvalitních a funkčních produktů pro domácnost a zahradu, aniž bychom museli. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Velmi zajímavý kovový stojan na dvě rostliny s motivem zahrady a zavlažovacích kohoutků.


Stojan je šedé barvy, je vyroben z kovu a má rozměr 29x13x45cm. Dekorace vhodná domů i na Vaši zahradu. Kovový stojan na noviny a časopisy je vhodný a praktický bytový doplnok do nejednej domácnosti. Za pomoci má rúčky sa ľahko prenáša tam, kam ho potrebujete.


Postará sa o poriadok a ušetrí čas na zbyto. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Kulaté poličky jsou vyrobeny z FSC certifikovaných MDF desek, bíle lakované. Pevný kovový stojan na květináč vhodný nejen pro převislé rostliny odolný korozi a změnám počasí. Pět tyčí spojených dvěma kruhy, vrchní o průměru cm.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Dva kovové stojany na kvetináče, zrenovované, natreté čiernou a tyrkysovou akrylovou farbou. Priemer horného kruhu je cm. Kvetináče sa dajú do podstavca vložiť, alebo naň položiť.


Ideální doplněk k dřevěným zákuskům z kolekce dřevěných hraček Kids Concept Bistro (zákusky se prodávají samostatně).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky