čtvrtek 28. května 2015

Dřevěná dětská houpačka

Barevná dětská houpačka, vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven. Vzhledem ke své jednoduchosti klade vyšší nároky. Poslední kus za tuto cenu!


Dřevěná houpačka může mít přírodní zabarvení nebo se různě lakuje pestrými barvami. Klasická dřevěná houpačka je stále velice populární a tvoří ji prkénko doplněné po stranách lany k zavěšení. BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová.

Praktické: rozkládací, závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín. Houpačka pro venkovní použití? Dětská dřevěná houpačka venkovní.


Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Je vyrobena z ocelové konstrukce a umělého ratanu.


Ratanový nábytek je velmi snadné.

Na dětské houpačce Sky Dancer se dva astronauti vyhoupnou vzhůru do stavu beztíže a pak již se vznášejí nad střechami města. Po zavěšení na houpací lano, které je součástí balení získá Váš neposeda houpačku, ze které už ho jen tak nedostanete. Dřevěná dětská houpačka od Leea Toys je žhavou novinkou. Dekorativní filc, který je dodáván spolu s houpačkou zajistí maximální bezpečnost a pohodlí pro Váš poklad.


Závěsná nylonová lana i kovová oka jsou součástí houpačky. Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Vhodná na vnitřní i venkovní použití. Tato dětská zahradní houpačka je originální v tom, že jí můžete používat od doby, kdy už Vaše dítě sedí až po školní léta ( 4.třída ). Inzerát byl odebran z oblíbených.


Zahradní dětské houpačky. Krásná dětská houpačka s žebříkem umožňuje Vašim dětem hrát si celé dny na čerstvém vzduchu. Tuto herní sestavu vyrábí Estonská firma Imprest,. Děti houpání prostě miluji.


Tato houpačka je vhodná na vnitřní i venkovní použití. Baby dětská houpačka plastová vysoká LUX mod. Pak ji ještě můžete schovat pro vnoučata.


Jak Vaše dítě poroste stačí provést jednoduchou úpravu odebráním dílů, po povolení uzlů.

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Jednoduchá, závěsná dětská houpačka s nastavitelnou délkou závěsných provazů. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že použité dřevo jekvalitní a zdravé. Maximální nosnost houpačky je 50kg. Stylová bytelná houpačka.


Konstrukci houpačky dodáváme v rozloženém stavu. Připravený materiál stačí smontovat jako stavebnici. Tato dětská houpačka na zahradu je originální v tom, že jí můžete používat od doby, kdy už Vaše dítě sedí až po školní léta ( 4.třída ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky