středa 20. května 2015

Vrták za traktor

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Traktoren-‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Pohon je vývodovým šesti drážkovým hřídelem traktoru. Zemní vrták CRONIMO CR- max. Vhodný pro použití v sadech, na pastvinách a zahradách k hloubení děr na plot, ohradník či k sázení stromků.


Půdní vrták HDG Lje vhodný pro zemní vrtání ve všech mnoha typech půd. Ideální při budování plotů, výsadbě stromů, zemních. Vrtáky (vrták, vrták za traktor , hydraulický vrták, vrtná súprava) sa vyznačujú robustnou konštrukciou a pri správnom používaní aj dlhou životnosťou.


V ponuke máme vrtáky až do priemeru 600mm.

This video is unavailable. Vrták podlieha prísnej kontrole kvality. Má robustnú konštrukciu, svojim veľkým výkonom je spoľahlivý.


Má bezpečnostný systém, takže prevodovka, hriadeľ a traktor nemôžu byť poškodené. Traktor by mal mať výkon aspoň koní majú (v závislosti na veľkosti vrtáka). Prodám vrták za traktor starší výroby. Hnaný přes náhon, zpětný chod. Umožňuje jak vrtání,tak reverzaci.


Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov. Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Vhodný například na stavby oplocení a jiná hloubení děr v průměru 1- 4mm. Je možné jej použít při tvorbě oplocení, ohradníků, konstrukcí v sadech či vinohradech, při výsadbě stromků.


Pravda je taková že vrták je prozatim na hromádce se šrotem připraven k rekonstrukci. Stroje - vrtak za bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej.

Samozřejmostí je tvrdo-kovový vyměnitelný břit a různé průměry vrtáků. Slouži k vyvrtávání děr různých rozměrů do zeminy. TECHNICKÉ PARAMETRY Vrtací zařízení Jansen TBG-2je připojeno k tříbodovému závěsu vašeho traktoru. Náhradní hrot X pro půdní vrták za traktor ROTOMEC.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky