pondělí 25. května 2015

Vysavač na listí

Přídavná rukojeť– Na jednu stranu rozšiřuje a zvětšuje vysavač listí, na tu druhou však přináší daleko přirozenější úchop a manipulaci s ním. Nástavce – Součástí hlavní trubice mohou být i další nástavce, například s užším hrdlem nebo hrabičkami na konci. Některé navíc mají zabudovaný šikovný zpětný cho kterým snadno rozfoukají čerstvě napadaný prašan, odstraní nečistoty na zámkové dlažbě před domem nebo profouknou okapy. Akumulátorový vysavač a foukač listí, který můžete použít kdekoliv mimo domov a na zahradě. Sběrný vak s objemem l. Kompatibilita s Power X-Change.


Jak vybrat nejlepší vysavač listí ? Spadané listí už nebude mít šanci. Svoji práci odvádí precizně především díky silnému a výkonnému motoru. Zahradní vysavač představuje výborné řešení, jak velmi efektivně odstranit spadané listí , aniž byste si poničili trávník.


Při výběru se zaměřte především na výkon , sací výkon a hmotnost. Díky výkonnému motoru a pomocí foukání přemístíte odpad na jednu kterou pak pomocí funkce vysávání vysajete do velkého vaku. Odpad je navíc při průchodem tělem stroje rozsekán speciální turbínou, která mnohokrát zmenší objem a navíc Vám tato nadrcená směs poslouží výborný základ.


Ne vždy je potřeba, aby vysavač běžel na maximální výkon. Naopak je někdy příliš vysoká rychlost na obtíž. Samozřejmostí je také sběrný vak, do kterého se vejde až litrů listí a dalších nečistot. Ideálním pomocníkem na tyto práce jsou výkonné zahradní vysavače listí.


Ty jsou předem důkladně rozdrceny, a to v jasně daném poměru, kterým je 10:1. Listí tak foukačem (či fukarem) nafoukáte na hromadu a pak ji vysavačem listí vysajete. Navíc vysavače listí dokážou jemné nečistoty a listí rozdrtit na malé části.


Jednoduché odstranění vlhkých a přilepených listů. Vysavače listí lze použít i na sběr trávy. Benzínový dvoutakt o výkonu 700W a objemu cm³. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Zahradní fukary na listí (1produktů) Vybírejte si zahradní fukary na listí podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Jaký koupit vysavač nebo fukar na listí, aby vám byl skutečně užitečným pomocníkem? Pokusíme se vás nasměrovat k výběru modelu, který vám bude vyhovovat. Začneme tím, že vysvětlíme rozdíly mezi základními typy – tedy fukarem a vysavačem. Je totiž důležité, zvolit správnou možnost. Závěsný vysavač na listí.


Přípojné vysavače na listí. Přívěsný vysavač na listí. Listí na trávníku pohodlně posbírate sekačkou, ale například do kamenných záhonků se sekačkou nedostane. Pokud si však za pomocníka zvolíte vysavač listí, můžete dát sbohem dřině s hráběmi, a přesto mít krásně čistou zahradu bez listí. A právě na nejlepší vysavače a fukary se spolu dnes podíváme.


Výkonný vysavač na listí, který umí vyfukovat, nasávat a posbírané listí lehce nadrtí na drobné. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení. Zahradní techni pro údržbu zahrady a sběr listí na Rucni-naradi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky