středa 20. května 2015

Venkovní zahradní sprchy

Solární sprcha, jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha. A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody. Sluneční sprchy jsou také, jak je dobře známo, ekologičtější řešení. V takovém případě ušetříte energii, protože vaše zahradní sprcha je. V článku si povíme, jak si tuto venkovní zahradní sprchu vyhotovit z materiálů, které jsou u nás dostupné, a jak si můžete na zahradu vyrobit svépomocí.


Zahradní sprcha šetří peníze a je nenáročná na výrobu i provoz.

Pokud jste domácí kutil, bude pro vás konstrukce zahradní solární sprchy úplná hračka. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor.


Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Schnell und sicher online buchen.


Jednak ze smyjete nečistoty, pokud si chcete zaplavat v bazénu, studenější sprchou se také aklimatizujete, před skokem do bazénu.

Vybírejte z mnoha krásných barevných variant a dopřejte si osvěžení a pohodlí kdekoli. Sprchy Sunny lze připojit i na běžné zahradní čerpadlo. Stačí vám tedy i potok, studna nebo i sud.


Podívejte se na tento venkovní sprchový set a nechte se přesvědčit! Má nejen styl, ale výborně se hodí do venkovního prostředí díky dřevěné úpravě. Komfortní model sprchy ideální k čištění a šetrnému plošnému zalévání.


Tři tvary vodního paprsku: sprchový, mlhový a plný. S prvky z měkčeného plastu pro příjemnou manipulaci. Plynulé dávkování množství protékající vody. Ergonomicky tvarovaný impulsní ventil s pohodlnou trvalou aretací. S ochranným plastovým kroužkem, který chrání sprchovou hlavici.


Vhodná venkovní solární sprcha nemusí stát mnoho. Výběr solární sprchy závisí především na tom, zda chcete solární sprchu mobilní (přenosnou) , nebo pevně zabudovanou. Dále je důležité myslet na objem nádrže. Druhý extrém jsou speciální kohoutky napojené na domácí vodovodní řa kde teče i teplá voda.


Zdroj vody zatím necháme na vás. Zkusíme se podívat na to, jak takovou sprchu postavit, a nebudeme se přitom dívat na přenosné sprchy, které koupíte třeba v Marimexu.

Všechny zahradní sprchy vynikají vysokou kvalitou zpracováním a použitými materiály. Vhodně zvolená sprcha se stane elegantním prvkem. A to nejen tam, kde jsou zároveň i bazény. Výhodou zahradní sprchy se solárním ohřevem je především bezplatný a ekologický zdroj teplé vody.


Při venkovním použití budete příjemně překvapeni její dlouhou životností, kterou zaručuje její špičkové dílenské zpracování, pevné čepované spoje a zesílená konstrukce. Venkovní sprcha si zkrátka získává více. Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI.


Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody. V nabídce zahradní sprchy Gardena i další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky