pondělí 25. května 2015

Skluzavka s vlhčením

Skluzavka Paradiso Skvělá barevná skluzavka pro každé dítě. Perfektně se hodí do každé zahrady i dětského pokoje. Alle Produktinformationen anzeigen. Plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm.


Ke skluzavce je možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu pro snadnější a rychlejší klouzání.

Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Nikde se dítko nepobaví lépe než na super dětské skluzavce! Máte vybrané filtry: S vlhčením. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si m. Robustní skluzavka s délkou skluzné plochy 2cm.


Integrován přípoj k hadici na vodu.

Rozměry: 159x100x1cm. Hmotnost skluzavky: kg. Smoby Toboggan KS je středně velká skluzavka pro děti s metru dlouhou ergonomicky tvarovanou plochou smyku.


Z horní části skluzavky je možnost napojit. Dětská skluzavka pro nejmenší děti. Varianta KS nabízí délku 1cm. UV filtr chrání před slunečním světlem.


Lze připojit hadici s vodou pro lepší skluz. Pokud jste si založili kartičku na prodejně, heslo si nechte vygenerovat zde. Skvěle hodnocená plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm. Uprostřed skluzavky v horní části je možnost zespodu napojit hadici s vodou, a. Ku šmykľavke je možné pripojiť hadicu s vodou a vlhčiť tak sklznú plochu. Osobní odběr na pobočkách.


Bezpečná velká plastová skluzavka s kovovými madly pro větší děti vhodná pro klouzání do písku i do bazénu. Celý popis a technické parametry. Zdravím všechny Malému jsme koupili skluzavku s vlhčením a už teď si trošku lámu hlavu nad tím, jak tam tu vodu dostat Sice se tam dá připojit zahradní.

Je vyrobena z kvalitního plastu. Délka skluzné plochy je 95cm. Skluzavku lze připojit k hadici pro vodní hrátky a lepší skluz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Díky své ergonomicky tvarované ploše je bezpečná a přitom má dítě. Zelená plastová skluzavka , která se dá vlhčit, je připravená pro děti od let. Klouzačka s vlhčením má skluznou plochou dlouhou cm. Jiná skluzavka se hodí k bazénu, a jiná zase k dojezdu na trávu.


Pamatujte, že jakmile se dítě osmělí a začne samo sjíždět, začne mu ta vaše „velká“ skluzavka připadat poněkud malá. Vybírejte v kategorii Skluzavky a klouzačky ze značek a produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky