úterý 19. května 2015

Skluzavka levně

Otvor pro napojení na zahradní hadici (hadice není součástí balení). Perfektně se hodí do každé zahrady i dětského pokoje. Rozměr skluzavky 115×91×5×68.


Krásné sety hraček za výhodné ceny. Set skluzavka Toboggan Super Megagliss 2va kolečko set s kbelíkem jako dárek pro děti od let. Skluzná plocha je dlouhá 1cm. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Klouzačka má stabilní konstrukci, dojezdovou plochu a schůdky zakončené madly.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Dětská skluzavka vyrobená z kvalitního a pevného plastového materiálu.


Ke skluzavce je možné připojit hadici a udržovat klouzací část mokrou. Stabilitu a pevnost podporuje i plastová podpěra. Little Tikes skluzavka.


Obří dětská skluzavka Evergreen pro děti od let do let, kterou snadno složíte a uklidíte. Nafukovací skluzavka s AUTY. Potěší jak kluky, tak i holky.


Tato nafukovací atrakce nabízí hned několik aktivit najednou - prolézání, šplhání, klouzání, skákání. Přídavnou… Kruh houpací color Marimex. Houpačka ve tvaru kruhu o průměru 1. Oživit zábavné klouzání se dá napojením hadice na předem nachystaný otvor kluzné plochy a vlhčením každého sklouznutí. Plocha skluzavky je modrá, schůdky bílé a madla zelená.


Přednosti: snadné složení i rozložení protiskluzové, stabilní schůdky. Nástupní výška plastové skluzavky je 1až 1cm. Výrobek je určen výhradně jako doplněk pro dětská hřiště z produktové řady dětských hřišť Jungle Gym. Navštivte taky kategorii. Krásná modrá skluzavka se schůdky je ideální jako první klouzačka pro nejmenší děti od let.


Délka skluzné plochy je 1cm. Vhodné pro děti od let. Kvalitní plastové provedení značky Mochtoys. Maximální nosnost do kg. Společnost Mochtoys je jedním z předních výrobců plastových hraček v Evropě.


Popis: Světle zelená skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu). Upevňuje se ve výšce cca 2-35m. Chemoplast Dětská houpačka.


Ideální houpačka na zahradu pro radost vašich dětí. Vyrobeno z kvalitního, barevného plastu. Slouží zároveň i jako prolézačka. Je vyrobena z kvalitního a pevného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky