úterý 26. května 2015

Nýřany koupaliště

Dnes OTEVŘENO Provozní doba. Koupaliště Nýřany Správce areálu Tel. O zásobování vodou se stará vlastní vrt hloubkou m. See actions taken by the people who manage and post content. Hospodářský dvůr Nýřany , spol.


Pohled na velký plavecký bazén a skluzavku na koupališti v Nýřanech u Plzně. Město Nýřany získalo významnou dotaci z Evropské unie. Návštěvníkům je k dispozici uměle vytvořené bazény - velký a dětský, vodní skluzavky, skokanský můstek, dětské hřiště a sportoviště, basketbalové hřiště, hřiště na volejbal-nohejbal, stolní tenis a travnaté plochy ke slunění. Samozřejmostí jsou šatnové kabiny, sociální zařízení a občerstvení. Ceník vstupného Za vstup do areálu je vybíráno vstupné.


Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah. Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Navrhni svým přátélům a staňte se fanouškem ať víte nejaktuálnější informace. Děkujeme za podporu a těšíme se na Vás. Prohlédněte si aktuální situaci na koupališti Nýřany.


Webkamera snímá velký bazén. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Get without the ads. Svého koně si zde najde jak úplný začátečník, tak pokročilý jezdec. V Tlučné u Plzně najdete koupaliště s 50metrovým plaveckým bazénem a 25metrovým dětským bazénem se skluzavkou a brouzdalištěm pro ty nejmenší.


Nýřany - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v Nýřanech. Vyberte si z největší nabídky ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.


Pro nejmladší je tu dětské brouzdaliště se skluzavkou a dětské hřiště. Pro starší tu jsou travnaté plochy obklopující 50ti metrový bazén, chemicky ošetřovaný a splňující normy pro venkovní bazény a koupaliště, nebo hřiště na beach volejbal. Dále je zde restaurace s teplou i studenou kuchyní. Nechybí nanuky a zmrzlina. Přijďte i vy vyzkoušet možnosti nově rekonstruovaného koupaliště.


Projekt Rekonstrukce koupaliště – Nýřany je podpořen z Regionálního operačního programu Jihozápad. Užít si zde můžete koupání v 50metrovém bazénu, hřiště na beach volejbal, pro děti je tu brouzdaliště se skluzavkou a dětské hřiště. Fotbal Nýřany Železniční 904.


TK Nýřany Benešova třída 745. Prezentace hřebců westernových plemen Hradištko u Sadské 12 Sadská. Správa a údržba bytového a nebytového fondu (včetně pozemků) ve vlastnictví města Nýřany.


Sezonu zahájí začátkem června. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Bazény jsou napájeny vodou z podzemního vrtu. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Možnosti koupání můžete využít i na koupališti v Nýřanech. Nabízí dva bazény, hřiště na beach volejbal a veškeré zázemí včetně občerstvení. Užijete si skokanský můstek, tobogán či vodní skluzavku. Součástí areálu je také víceúčelové sportovní hřiště na hokejbal a nohejbal, které v zimě slouží jako kluziště.


Do Nýřan dojedete do půl hodiny autem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky