čtvrtek 28. května 2015

Aku vyžínač

Sofort ab Lager lieferbar - jetzt zuschlagen! Alles was das Outdoor-Herz begehrt! Hol es dir auf Bergfreunde. Top Outdoor Ware für Männer. Tolle Outdoor Ware für Frauen.


Chance nutzen und zugreifen!

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Top Produkte von AKU jetzt beim Outdoorprofi bestellen! Jetzt Outdoor-Bekleidung und -Ausrüstung von Aku zum Best-Preis kaufen.


McTREK - Über Jahre Erfahrung in Outdoor. AKU vyžínač značky Einhell patří do série Power X-Change (kompatibilní akumulátory). Vyžínanie šetrné voči človeku a životnému prostrediu: tiché a bez emisií akumulátorovými vyžínačmi AL-KO, flexibilnými šampiónmi medzi kosačkami pre všetky o. This feature is not available right now. Bezpečnostní pojistka, plynule nastavitelná rukojeť, druhá rukojeť Integrovaný prostor pro ukládání nožů, teleskopické držadlo, plynule nastavitelný cm.


Nízká hmotnost vyžínače pohých kg.

Dodáváno bez akumulátoru a nabíječky. Worx aku trávny vyžínač WG157E. Presvedčí veľmi rýchlym. Von Bergsportler für Bergsportler!


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Struna v poloautomatické hlavě pro snadnou obsluhu. Jednoduchá manipulace, plný výkon bez benzinu i bez kabelu. Technické parametry: Typ motoru: aku V. Motor: Aku Záběr: cm.


Kombinovatelný akumulátorový nůžkový vyžínač. Lze změnit na nůžky či plotostřih. První typ je strunová žací hlava a druhý žací nože. Aku vyžínač může být vybavený jedním ze dvou typů žací hlavy. Akumulátor a nabíječka jsou součástí balení.


Pokročilá aku strunová sekačka může být osazena i kombinací nožů a struny. Große Auswahl an Markenartikel. Top Service in Märkten und im Onlineshop, rasche Lieferung und Montage.


Sichere Bezahlung und Finanzierung.

Tento model spadá do řady One fits all. Aku strunové sekačky nebo také strunové aku vyžínač e jsou poměrně novým strojem v péči o zahradu. Li-Ionové články jsou lehké, nemají paměťový efekt a jejich kapacita poskytuje dostatečnou zásobu energie i pro náročný provoz.


Lehký a kompaktní vyžínač. Indikátor stavu nabití akumulátoru. Tělo vyžínače otočitelné o 180° a nastavitelné do poloh pro přesnou a bezpečnou práci. Strunová sekačka neboli vyžínač je skvělým nástrojem pro úpravu trávníku kolem záhonů, obrubníků i stromů. Jeho podstatnou výhodou je skutečnost.


Nahliadnite do našej ponuky vyžínačov, ktoré vám pomôžu finálne upraviť porast po dokosení. Využijete ich napríklad pri úprave trávnych porastov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky