pátek 22. května 2015

Sůl do změkčovače vody

Nabízíme Vám ta nejlepší řešení pro úpravu vody a také kvalitní a dostupné filtry na vodu. Rádi Vám pomůžeme s nákupem, montáží i servisem. Prohlédněte si náš e-shop a vyberte si ze široké nabídky ten správný filtr na vodu!


Více informací, proč nakupovat u nás, najdete po rozkliknutí odkazu níže. Tabletová sůl do změkčovače. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Doporučujeme osobní odběr. Po zahlcení ionexové náplně je potřeba provést její regeneraci solným roztokem o koncentraci. Tyto tablety můžete použít i do myčky a tam, kde není vhodné používat klasickou sypkou sůl. Pokud ale máte změkčovač vody, nebude už do myčky žádnou sůl potřebovat.


Regenerační tabletová sůl pro změkčovače a odželezňovače s. Kuchyňská sůl , 9 NaCl. Jejich výhodou je snadné dávkování a nulová prašnost. Baleno a tabletováno v Rakousku.

Pro jiný než osobní odběr doplatek za dopravu 11- vč. Stále více zákazníků, kteří používají nekvalitní tabletovou sůl, mají potíže se softenery. Je jedno zda se jedná o naše změkčovače vody a nebo značky jiných firem.


Nekvalitní tabletová regenerační sůl do změkčovačů způsobuje jejich poruchovost. EN 97 typ A, určeno pro výrobu pitné vody. Sůl do změkčovačů vody - granule UWIS 3kg. Pro úpravu tvrdosti pitné vody dodáváme změkčovací filtry a rovněž jejich náplň - sůl do změkčovače. Podle toho, do jaké míry je proces iontové výměny a následné regenerace možné nastavit dopředu a zbavit se tak pravidelných kontrol a manuálních úkonů, rozlišujeme změkčovače vody na automatické, poloautomatické a ruční.


Filtr na vodu AQL katexový filtr na odstranění tvrdosti vody. Změkčovače vody pro domácnost. Při zakoupení změkčovače vody firmy DETO budete informováni, jaký typ regenerační soli je pro toto zařízení doporučen. Průmyslovou sůl krystalickou dodáváme v plastových pytlích po nebo kg. Její vlastnosti jsou využívány i do průmyslových nebo domácích myček nádobí a skla.


Za tímto účelem máme v nabídce dva druhy tabletové soli. Tento produkt je dovážen z EU. Průmyslová granulovaná sůl ve formě drobných granulí pro regeneraci změkčovačů vody.


Použití: Dávkování dle pokynů výrobce dávkovače.

Jak tedy takové zařízení na změkčení vody pracuje? Zařízení je připojeno na elektřinu, která zajistí, aby volně pohybující se ionty minerálů ulpívaly na tzv. Domů Vše pro jezírka Péče o vodu Úprava chem. NaCl čistá nejodovaná pro regeneraci změkčovačů vody.


Hrubost soli se volí dle typu změkčovače : Sypká prášková do modelu LT a LPT. I změkčovače jsou účinné jen do určité výše tvrdosti. Ještě bych rád uvedl na pravou míru některé desinformace, které, snad neúmyslně, v diskuzi zazněly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky