pátek 29. května 2015

Výkop bazénu

This feature is not available right now. Výkop nestandardního bazénu kloubovým nakladačem MultiOne s odvozem hlíny přímo do kontejneru. Když si představíte výkop bazénu , napadne vás apokalyptický obraz rozkopané zahrady, hromady hlíny a tucet dělníků potulujících se sem a tam po vašem. Naší prioritou je dodržování stavebních postupů dle stavebních příprav dodavatele bazénu.


Výkop a podklad bazénu Až se léto zeptá, co jste dělali na jaře, můžete mu odpovědět, že jste kopali výkop pro bazén a připravovali podklad.

A to proto, abyste se v létě mohli vykoupat v zapuštěném bazénu bez obav, že vám ten nadzemní v tu nejnevhodnější dobu praskne a místo v bazénu budete na suchu. Výkop a betonáž základní desky pro plastové bazény Po zvážení a vytýčení místa, kde bude bazén umístěn, přijde na řadu technika (která výrazně ušetří čas) nebo ruční výkop (který je oproti technice sice pomalejší, ale za to šetrnější k Vaší zahradě). Výkopy bazénu jsou prováděny minibagrem. Je možné si objednat také službu odvoz suti.


Výkop bazénu provedeme rychle a přesně, aby bylo bazén možno položit v co nejkratší době. Plánujete na své zahradě stavbu bazénu, ale nemáte čas či prostředky na hlavní krok, což je provedení výkopu pro bazén? Obraťte se na nás a my zařídíme vše, co je s výkopem bazénu spojené.

Od zaměření přes samotný výkop až po odvážku nadbytečné zeminy. Rozměr bazénu je až na výšku v podstatě jedno. U výšky je nutno dodržet maximální čistou výšku bazénu m (ne 51m a více) jelikož by bylo nutné použít při instalaci širší folii (2m) a tudíž byste zbytečně platili za velký prostřih a odpad folie.


Pokud proto uvažujete o hloubce 5m určitě stěnu připravte max. V případě zájmu prosím o kontakt po telefonu. Disponujeme vlastním rozsáhlým strojovým parkem, který nám umožňuje přizpůsobit výkop bazénu vašim představám. Výkop a příprava pro položení kompozitního bazénu Po zvážení a vytýčení místa, kde bude bazén umístěn, přijde na řadu technika (která výrazně ušetří čas) nebo ruční výkop (který je oproti technice sice pomalejší, ale za to šetrnější k Vaší zahradě). Výkop pro technologickou šachtu nelze umístit v místech budoucího kolejiště zastřešení.


Hloubka výkopu se odvíjí od hloubky šachty a síly (výšky) základové desky. Při určování hloubky výkopu technologické šachty počítáme s tím, že šachta převyšuje okolní terén. Koupili jsme zahradku na Brevnove, na ktere jsou udelane zahony z betonovych kusu. V průměru počítejte asi se 1tisíci korunami bez daně – tedy v případě, že stavební práce svěříte firmě. Stavbou svépomocí ušetříte asi polovinu nákladů, nicméně nemáte žádné záruky pro přípa že byste něco pokazili.


Zaujala Vás nabídka našich služeb? Náš odpovědný pracovník rád zodpoví všechny vaše dotazy a poradí vám s výběrem vhodných produktů či navrhne. MONTÁŽ BAZÉNU PŘÍPRAVA VÝKOPU.

Připravíme vám výkop srovnaný a zhutněný, perfektně připravený pro uložení bazénu. Zvládneme i jezírko na zahradu, nebo třeba rozšířit, nebo odbahnit rybník “kráčejícím” bagrem. Dodáváme bazény, sauny a mobilní zastřešení. Poskytujeme poradenství při stavbě bazénů a saun. Plocha, na ktorej si chcete postaviť bazén, musí byť nielen dostatočne veľká, ale aj rovná.


Stavba bazénu vo vlastnej záhrade nie je pre skúseného domáceho majstra vôbec ťažká. Prípadne musíte pôdu zarovnať alebo doplniť a zhutniť. Pri vymeriavaní základnej plochy nezabudnite na to, že bazén potrebuje aj filtračné zariadenie a prístup z každej strany vrátane rebríka. Rozmery bazénu vytýčte oceľovými tyčami. Stavební příprava bazénu ALBISTONE.


Technologický postup pro usazení plastového bazénu. Vybrat pro bazén dokonalé místo na pozemku, je složitější, než se na první pohled zdá. Detail na obrázku zachycuje ukotvení boční stěny skeletu bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky