čtvrtek 28. května 2015

Sekačka motor

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Motoring‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more. This feature is not available right now.


Rotační sekačka AS- MOTOR AS 6KM Rotační (bubnová) sekačka usekává trávu po celé délce.

Tráva je ukládána v celé délce jako. Ať už si vyberete motor jakýkoliv, benzinová strunová sekačka vám zajistí ten nejvyšší možný výkon. Jsou vhodné pro dlouhodobější pracovní zátěž, přičemž jejich konstrukční zpracování bývá podstatně robustnější než je tomu u elektrické nebo aku varianty. Mechanizace, tedy prodejem zahradní techniky. Sekačka se silným motorem, odolným podvozkem s integrovaným klapkovým mulčovacím systémem a dvěma sekacími noži.


Sekačka je vybavena vlastním, jednorychlostním pojezdem s možností pojezd vypnout či zapnout. Díky skvělému poměru ceny,. Honda HRG 5VK: nejsilnější motorová zahradní sekačka ve třídě Izy. Benzinová sekačka je výborným pomocníkem tam, kde není v dosahu přívod elektrické energie anebo tam, kde se při práci nechcete omezovat přívodním elektrickým kabelem. Moderní čtyřtaktní motory se vyznačují dlouhou životností a snadnou obslužností.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Sběrný koš na trávu o objemu litrů. Umožňuje použití také v režimu zadního výhozu nebo mulčování. Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů.


Aby Vám sekačka sloužila spolehlivě a co nejdéle, je třeba ji věnovat náležitou pozornost a to nejen během sezóny, ale zejména pak na jejím konci, než ji uložíte k odpočinku. Pravidelná údržba by měla zahrnovat minimálně kontrolu stavu oleje, benzínu a znečištění vzduchového filtru u benzinové sekačky. Vymontujte vzduchový filtr a vyčistěte jej.

Potom zkontrolujte stav oleje v motoru a popř. Po několika minutách by se měl bílý kouř ztratit. Pozor: Nespálený olej kape z tlumiče - znečištění životního prostředí!


Za účelem čištění naklápějte. Bubnová sekačka MOTOR JIKOV VIVA české výroby je složena ze dvou modulů. Je osazena čtyřtaktním motorem VARI XP-2s obsahem 1ccm. Jaký motor může mít benzínová sekačka na trávu?


Benzínová sekačka na trávu je poháněná nejčastěji čtyřtaktním nebo dvoutaktním spalovacím motorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky