pátek 29. května 2015

Nástěnný květináč

Je pravda, že nástěnný květináč je krásný doplněk, ale především jedna z nejvíce funkčních dekorací, která usnadňuje expozici rostlin. Zahradničte netradičně s textilními květináči. Pořiďte svým rostlinkám netradiční květináč. Představují aktuální tren bez.


Anebo květináče umístěte třeba na magnetickou tabuli či obraz,“. Nástěnný květináč , zde příklad montáže dvou dílů o celkových rozměrech. Květináč je určený pro standardní veliké hrnce.


Vyznačuje se klasickým vzhledem, který nezastíní okouzlující a dekorativní rostlinu. Praktický, barevný nástěnný květináč Elho Corsica pro pěstování květin nebo bylin u. Je jako obraz s živou květinou. Zelená barva se hodí do jakéhokoli interiéru a skvěle oživí Váš dům.


Praktický nástěnný květináč od značky Verti Copenhagen se rychle stane nedílnou součástí vašeho domova. Můžete ho použít na dekoraci, květiny, ale. Spolu s osvětlením z této řady vytvoříte působivé duo, jenž bude moderní a funkční dekorací. Pevný, nedegradovatelný, ekologický materiál.


Moderní design v barvě černého antracitu - bude ozdobou Vaší zahrady či terasy. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Všechna práva vyhrazena nabytker.


Kovový květináč v elegantní bílé barvě je navíc skvělým řešením do menších prostor, kde by květiny na zemi nebo poličce zabíraly příliš mnoho místa. Nebo možná květináč ve tvaru housenky? Vyberte si model, který se harmonicky hodí do uspořádaného prostoru! Pamatujte si, že v jasných místech, budou světlé barvy fungovat nejlépe, protože tyto květináče se budou méně přehřívat.


Velký výběr nábytku a dekorací. Dvojitý nástěnný květináč 1Kč. Obdélníkový truhlík od Kč. Zdobený květináč 1Kč. Nástěnný půlkulatý květináč v hnědé barvě je zajímavý svým moderním designem, proto se hodí na terasy, balkony, ale lze jej použít i uvnítř domu.


Textilní nástěnný květináč Pro Pot Wall pro rostlin umožňuje maximální využití pěstebního prostoru a je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Závěsný květináč na zeď je prostorově úsporný a ideální pro pěstování okrasných květin, zeleniny či bylinek. V této kategorii vám nabízíme různé druhy a tvary květináčů a truhlíků, přičemž vybrané z nich můžete nechat venku i přes zimu bez obav, že by vám kvůli mrazu praskly – jsou vyrobeny z mrazuv zdorné keramiky.


K dispozici ve třech barevných provedení. Marly můžete využít pro rostliny, ale také pro ukládání malých předmětů nebo např. Jednoduchost, nadčasovost a inspirace skandinávským designem - přesně to vystihuje španělskou značku Surdic. A tak máte před sebou skutečný designový. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma nástěnný květináč.


Ušetříte tak čas i peníze. Díky kovovému nástěnnému držáku si můžete zavěsit květináče kde se vám to nejvíce hodí. Držák v hnědé barvě se připevní ke zdi na šrouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky