pondělí 25. května 2015

Prodám schůdky do bazénu

Prodám schůdky k bazénu zn. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte. Odpovězte na inzerát pomocí e-mailu Dobrý den, zaujal mě váš inzerát PRODÁM SCHŮDKY DO BAZÉNU zveřejněný na serveru profit-inzerce.


Dva stupně, výška v oblouku m. Ceny :skiboby 5Kč,mašina Zetina 9Kč, lustr 5Kč, ohrádka 3Kč, skluzavka a schůdky 4Kč do hoda možná.

Filtrace byla měsíc v provozu. Důvod prodeje : nový větší bazén Pro nafukovací bazény. Bezpečnostní bazénové schůdky s protiskluzovými nášlapy - Stupně na vnější straně schůdků lze otevřením dvou sklopných uzávěrů jednoduše a rychle odejmout - zamezíte tak.


Na železné konstrukci jsou umístěny solární kolektory, jeden kolektor má rozměry 2x 1cm. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Hloubka bazénu může být.

Intex pro bazény s maximální výškou stěny do m. Téměř nepoužívané, důvod výměna bazénu. Jedná se o plastové jímky určené k uložení do terénu. Schody a schůdky do bazénu.


Je možné je použít jako vyvážecí jímky pro splaškové vody z objektů, jako nádrže na zachycování dešťové vody, nebo jako akumulační nádrže. Přidám písek na jednu sezonu, schůdky a hadice. Vše funkční a nepoškozené, vysušené.


Bazénové schůdky pro zapuštěné bazény. Váš prohlížeč blokuje reklamu. Vážený uživateli, jelikož jste naším pravidelným návštěvníkem, zvažte prosím vypnutí AdBlocku na této doméně. Pro hloubku bazénu 2m jsou určeny schůdky 3-stupňové, pro hloubku bazénu 5m jsou vhodné 4-stupňové.


Pro maximálně pohodlný vstup a výstup z bazénu doporučujeme schůdky typu Residencial. Kovové schůdky k bazénům Tampa m, stupně jsou plastové. Jsou vyrobeny z kvalitních kovových trubek s plastovými stupni, které mají upravený povrch proti uklouznutí.


Neaktivní - expirovaný inzerát.

Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Zastřešení je vyrobené z vysoce pevnostní slitiny hliníku s povrchovou úpravou elox barva stříbrná. Výplň polykarbonát o tl.


Inzerát bude brzy trvale odstraněn. Na celé zastřešení jsou použity velmi kvalitní materiály, tak aby Vám vydrželo co nejdelší dobu! Podívejte se na ostatní moje inzeráty.


Patří mezi základní bazénové příslušenství. Neobejdete se bez nich zejména, pokud máte nadzemní bazén. Abyste nejen vy, ale také vaše děti či babičky a dědečkové, mohli bezpečně vstupovat do vašeho nadzemního bazénu , měli byste myslet také na zakoupení kvalitních schůdků. Výrobce BESTWAY nabízí schůdky pro bazén.


Lamelové zakrytí bazénu Lamelové zakrytí bazénů, neboli bazénová roleta je určena k ochraně obsahu bazénů proti vnikání nečistot, pádu zvířat, úniku tepla (snížení spotřeby energie potřebné k ohřevu vody) a k zajištění prodloužení sezóny koupání u venkovních bazénů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky