pátek 29. května 2015

Partner motorova pila

K motorovým pilám nabízíme také příslušenství. Všechny informace o produktu Pila PARTNER P340S, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PARTNER P340S. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Benzínová reťazová píla Partner P340S Ľahká reťazová píla, ktorú možno ľahko ovládať, optimálna pre odvetvovanie, prerezávanie stredne silných polien a rezanie dreva na kúrenie. Poháňaná silným, benzínovým motorom s výkonom kW s elektronickým zapaľovaním.


Tímto videem vám chci připomenout kdy jsem natočil mé první video.

Mnohostranně použitelná a osvědčená. Levná a výkonná motorová pila vhodná pro občasné domácí použití. Motorová pila je dobrý pomocník, ale zároveň to může být i velice nebezpečný nástroj.


Proto je při práci s motorovou pilou potřeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla. Pevné boty, odolné pracovní rukavice a hlavně ochranné brýle, či ještě lépe ochranný štít jsou zárukou, že při použití motorové pily nedojde k nepříjemnostem a újmám na zdraví. A-PARTNER - prodej a servis lesní a zahradní techniky Autorizovanému prodeji a servisu lesní a zahradní techniky se věnujeme více jak let.


Máme zkušenosti a umíme Vám poradit s výběrem vhodného stroje pro Vaše potřeby za zajímavou cenu. Každý správný dřevorubec ví, že pořádná řetězová pila je základ úspěchu.

Výběr motorové pily vám usnadní filtrování podle délky lišty a výkonu. Vyberajte si Motorové píly podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Konečně pila Partner 350. This feature is not available right now.


Nabídka náhradních dílů pro motorové pily Partner 351. Skladem máme všechny základní komponenty, které se s ohledem na velkou zátěž porouchají. Náhradní díly pro pily Partner 3dodáváme v nejbližším možném termínu, disponujeme dostatečnými skladovými zásobami. Nakupujte výhodně u specialistů. Osvědčí se při přípravě palivového dřeva, odvětvování či prořezávání, a poradí si i. Jedná se o motorovou pilu PARTNER 351.


Benzínová řetězová pila 52kW, Partner P360S Popis: Výkonná ccm řetězová pila, která kombinuje kompaktní velikost s dostatečným výkonem pro náročnější úkoly. Husqvarna 1se snadno startuje a ovládá. Proto společně s dalšími uživateli Partner spravujeme jedinečnou elektronickou knihovnu pro pily značky Partner , kde máte možnost stáhnout návod k použití Pila řetězová Partner P340S, na sdíleném odkaze. S dřevem si báječně rozumí. Silné benzínové pily můžete použít na těžbu v lese i na řezání většího množství palivového dřeva doma.


Motor s primárním převodem pro snadné a nenamáhavé startování. Plně automatická brzda řetězu a automatické olejové čerpadlo. CCS-Turbo-technika redukuje znečištění filtru a zvyšuje výkon.

Velké tankovací otvory pro naplnění pily benzinem a olejem. Kompletné príslušentsvo: motorová píla, vodiaca lišta na reťaz, reťaz, pílník na reťaz, návod na použitie, kľúče, skrutkovač. Jednoruční pila FUXTEC FX-KS126. Lehká jednoruční pila FUXTEC o obsahu 24cm³ (7W). Lišta 12″ (řezná délka cm).


Pohotová kompaktní pila na ošetřování stromů. Péče o stromy, prořezávání a odvětvování, formování koruny stromů. Pila má hmotnost pouhé kg a velmi snadný start, je zde použit výborný lankový Easy-Starter. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Prodám i všechno najednou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky