úterý 26. května 2015

Odpuzovač klíšťat

Přírodní odpuzovače klíšťat 22. Pohyb v přírodě Prevence Použití chemických přípravků přímo na kůži není ideální, proto se stále více navracíme k přírodním prostředkům. Pro mnohé lidi představují klíšťata neškodný hmyz, který tak nanejvýš saje krev. Odpuzovač klíšťat by vám neměl chybět ve výbavě při každém výletu do míst kde se vyskutují klíšťata. Spolehlivě vás ochrání při vycházkách do přírody nebo pobytu na zahradách.


U štěňat mladších týdnů doporučujeme alternativně Sprej proti klíšťatům ZeckEx nebo např. Citronelový odpuzovač hmyzu Insektweg Plus, stejně tak i pro březí a kojící fenky. Arpalit Cat pro kočky 1ks.


Elektronický repelent obsahuje mikročip, který vydává ultrazvukové impulzy o frekvenci kHz. Kč 6Kč bez DPH 8Kč 6Kč. Ultrazvuk blokuje u klíšťat Hallerův orgán, a tím jim znemožňuje zaměřit potencionální zdroj krve.


Vysílané zařízením ultrazvukové vlny jsou zcela neslyšitelné a neškodí lidem ani domácím zvířatům. Vysoce účinný odpuzovač klíšťat a komárů v novém složení od německého výrobce HAGOPUR. Repelentní sprej HAGOPUR proti klíšťatům a komárům - 300. AHP ULTRAZ je ultrazvukový přívěsek na odpuzování klíšťat a blech určený pro zvířata. Jednoduché připnutí na obojek.


ZeroBugs, Oválný - Ultrazvukový odpuzovač klíšťat a blech Zařízení pro Vaše mazlíčky, které je přátelské k životnímu prostředí a Vašemu. Ektosol - Odpuzovač blech, klíšťat a dalších parazitů. Aplikace na psy, kočky, drůbež a na jiná drobná zvířata.


Právě tyto impulzy mají klíšťata odpuzovat. Jde o ultrazvukové vlny o frekvenci Khz, které jsou pro člověka neslyšitelné a pro psa na samé hranici slyšitelnosti. Odpuzují klíšťata a další parazity v okruhu metrů kolem zvířete, tak předchází samotnému napadení.


Odpuzovač vyzařuje ultrazvukové pulsy nepostřehnutelné pro lidi a domácí. Chcete konečně zažít výlety a pobyty v přírodě s tím, že si domů nepřinesete plno klíšťat ? Velmi účinný odpuzovač klíšťat si můžeme připravit také z citrusů. Do vařící vody přidáme několik oloupaných a nakrájených citrusových plodů – použít můžeme pomeranče, citróny, limetky či grapefruity. Sprejový odpuzovač hmyzu Odpuzovače hmyzu ve spreji může sloužit proti lezoucímu nebo létajícímu hmyzu.


Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku. Odpuzovač je zcela šetrný k životnímu prostředí, neobsahuje ani neuvolňuje žádné chemické látky nebo pachy, je naprosto bezpečný pro každého. Odpuzovač je primárně určený jako preventivní prostředek, neslouží pro odstraňování klíšťat a blech, které se již nachází v srsti zvířete. Provozní dosah ultrazvukového odpuzovače je přibližně m. Vyrobte si domácí odpuzovač klíšťat.


Proti klíšťatům nejlépe účinkuje prevence. Na procházky lesem bychom neměli chodit ráno, kdy jsou tito paraziti. Elektronický odpuzovač ve formě přívěsku na obojek je vybaven mikročipem, který vydává ultrazvukové impulzy o frekvenci 40kHz, které jsou pro člověka a zvíře neslyšitelné, ale blechy, klíšťata další vnější parazity v okruhu metrů ruší a odpuzují a brání tak napadení pejska po dobu měsíců. Zero Bugs, Oválný - Ultrazvukový odpuzovač klíšťat a blech Zařízení pro Vaše mazlíčky, které je přátelské k životnímu prostředí.


Používá se i pro starší a slabá zvířata náchylná k nemocem, v době laktace, pro štěňata i pro zvířata pobývající v domácnosti. Je to ideální pomocník při pochůzkách zarostlým terénem nebo lesem. ZeroBugs, PLUS – Ultrazvukový odpuzovač klíšťat a blech pro lidi Zařízení pro Vás, které je přátelské k životnímu prostředí. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Ekologicky i zdravotně šetrný odpuzovač klíšťat a blech Pokud i váš pes patří mezi ty, kteří si z každé procházky přinesou nejedno klíště, určitě vás potěší praktické řešení. Odpuzovač ZeroBugs Plus je ideálním doplňkem každého psa, který si rád vyjde s páníčkem do přírody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky