úterý 26. května 2015

Travnikove koberce

Prohlédněte si koberce na našem e-shopu nebo se stavte na naší prodejně! Pravidelně je zavlažujeme, sekáme, hnojíme a ošetřujeme proti plísním. V této podobě je trávníkový koberec expedován na paletách přímo k zákazníkovi.


Trávnik je narezaný a zrolovaný. Online objednávka trávnikových kobercov. Objednajte si trávnik na Vašu záhradu ešte dnes! Naše travní koberce jsou ideálním řešením k rychlému ozelenění Vaší rodinné zahrady, firemního areálu, parku, sportovního hřiště či jiných míst. Najdete nás v Kobylnicích u Brna.


Cena travního koberce bez pokládky je u nás 110Kč bez DPH. Závisí také na náročnosti přípravy podkladu - je nutné zjistit půdní podmínky, nutnost odstranění starého porostu a další. Zabýváme se především pěstováním a prodejem travních koberců.


Důležité je , že (kvalita trávníkového koberce a odolnost proti chorobám),nám během velmi krátké doby zajistí trávník na který bychom klasickou cestou čekali i několik let. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Sme firma, ktorá sa snaží o to, aby ste u nás dostali produkt čo najvyššej kvality. Pestovaním a výrobou sa zaoberáme už takmer rokov.


Výsledkom našej práce sú odporúčania od mnohých našich spokojných zákazníkov. Doprava kuriérom je 09€ ale v prípade objednávky nad 488€ je zdarma! Platí sa priamo kuriérovi v hotovosti alebo bankomatovou kartou, takto si vždy v. Kobercový trávník nebo též trávníkový koberec je vypěstován přímo v naší trávníkové školce a proto skvěle reaguje na místní klima a podmínky.


Vhodné jsou pro rodinné zahrady i veřejné parky. První sečení by mělo proběhnout po až dnech. Je možné objednat libovolné množství. V tomto kalkulátoru si můžete jednoduše spočítat cenu trávníkového koberce při osobním odběru v Řeži nebo s využitím naší dopravy.


Díky tomu, že trávníkové koberce nemusíme dovážet, se nám daří držet cenu dole. Roste totiž o něco pomaleji než běžný kobercový trávník. Travní koberec OK nemusíte tak často sekat.


Podívejte se na podrobné srov. Vypestovať krásny trávnik sa dá aj svojpomocne. Avšak pre tých, ktorých tlačí čas, alebo k prácam v záhrade nemajú žiaden vzťah.


Koberce Trend je najväčší obchodný reťazec na Slovensku v sortimente koberce metráž, kusové koberce , PVC a behúne, laminátové podlahy, zdravotné matrace, garniže, podlahové lišty a doplnky. Rodinná firma s dlouholetou tradicí. Pro bližší informace volejte tel. Oproti vlastnímu výsevu máte jistotu, že trávníkové koberce obsahují pouze zdravou trávu a ne plevel.


Tráva je rozprostřena rovnoměřně, tak jak má být, trávníkový koberec neobsahuje holá místa. Po položení travního koberce zavlažujte trávník v menších dávkách – denně dle počasí, po dobu dvou týdnů. Na msú potrebné rolky. Váha rolky je cca 7-kg (m- cca kg) v závislosti od vlhkosti. Pri odbere zabezpečujeme nakladanie trávnika.


Pokládku trávnika doporučujeme zveriť profesionálom. Všechny trávy a travní koberce Vám nařežeme přesně na míru v libovolném rozměru. Nově roky záruka na každý zakoupený koberec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky