středa 20. května 2015

Klec na kunu

Sklopce na lišky, tchoře, vydry nebo nutrie nabízíme v provedení s komorou na živou návnadu (vhodné na lišku) nebo průchozí se dvěma vstupy vhodné na plaché vydry, kuny, nutrie, bobra nebo jezevce. Průchozí klec - sklopec na kuny, na lišky a jinou škodnou zvěř. Klec je vyrobena z pozinkovaného svařovaného pletiva o tloušťce drátu 2mm a velikosti ok 17mm. Velká sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku, potkana nebo lišku.


Ulovenou kunu je vhodné vypustit alespoň km od vašeho bydliště – pokud možné na okraji lesa.

Byly zaznamenány případy, kdy kuna ulovená do sklopce a vypuštěná km od bydliště byla během několika dnů zpět. Past na kuny je také označovaná jako sklopec na kuny, který funguje na principu sklapovací pasti na kuny. Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na kuny nebo hledat sklopce na kuny v bazaru, protože naše sklopce na kunu nabízí nejvyšší kvalitu provedení, a to za nejlepší ceny na trhu.


Own your responses and engage with candidates, employees, and more. Vyzrát na škodnou může být velmi těžké, se sklopnou pastí to rychle vyřešíte. S příchodem zimy a chladného počasí se pro kunu stává lákavý teplý motor auta.


Sklopec - past na kunu , potkana nebo kočku, cm.

S klopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku nebo potkana. Past se sklopcem a jedním vchodem. Nerozebíratelná klecová past na kunu či potkana – klec ošetřená pozinkovanou úpravou, díky které dlouhodobě odolává korozi. Různé ultrazvuky na tohoto šmejda ničitele nefungují, postřik proti kunám také ne, jen si zasviníte kabeláž v autě lepícím hnusem ze spreje. Kupci dám návod při převzetí klece na co kunu chytat nejlépe a jak klec nejvhodněji používat.


Pouze osobní převzetí z důvodu velké velikosti klece. Prodám klec pro hlodavce, velikost délka 49cm, výška 32cm, hloubka 27cm s patrem. Klec na kunu má padací plechová dvířka a rozmě… 8Kč. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Eshop zemědělské potřeby.


Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověře. Klec na odchyt menší škodné zvěře pozinkovaná, nerozebiratelná 15x15xcm. Do klece se umístí návnada, když se k ní zvíře přiblíží, dotkne se spínacího mechanismu, a silná pružina zavře dvířka. Buďte trpezlivá, funguje to na 1percent.


Kunu poté můžete odvézt na vzdálené místo a vypustit do přírody. V tomto článku vám poradíme, jak vybrat takový sklopec, aby byl váš hon po škůdci úspěšný.

U sklopce je tedy snadnější přeprava i uskladnění. K tomuto účelu slouží pasti na kuny v podobě sklapců a klecí, kam je třeba kunu nalákat na nějakou její oblíbenou dobrotu – například vajíčko, šípky, třešně. I toto však není zaručené, protože kuna se převážně pohybuje skoky , a tak je jen dílem náhody, když do nalíčené pasti vleze. Na noc prý je dobré dát do navštěvovaných prostor blikající světlo, třeba to z kola. Kunu dokáže odradit hromádka chlupů z nemytého psa, vadí jí lidské vlasy a moč.


U nás nemá krom člověka přirozeného nepřítele, určitě se ovšem bojí velkých kočkovitých šelem, které žijí v zoologických zahradách. A tak je tam prý mezi veřejností obrovský zájem o trus. Sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku nebo potkana. Odpudit kunu pomocí hluku – často lidé na půdě nechají zapnuté rádio, což kunu většinou na nějaký čas vyžene, ale často se za nějaký čas vrátí, protože kuna je schopná si na nepříjemné zvuky zvyknout.


Proto je výhodnější než rádio použití ultrazvukových odpuzovačů kun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky