pátek 29. května 2015

Příslušenství do bazénu

Největší prodejce bazénů a příslušenství v ČR – Albixon, vám nabízí bazény do země, nadzemní bazény či nafukovací bazény. Kompletní sortiment bazénu a příslušenství pro bazény. Internetový obchod s bazénovou technikou. Zahradní bazény, interiérové bazény.


Velký výběr příslušenství a doplňků pro bazény. K Vašemu bazénu se určitě hodí síťka na sběr nečistot, plovoucí teploměr či opravný set na.

Díky velkému výběru příslušenství pro Vás bude údržba bazénu hračkou. Používáním bazénového příslušenství můžete snížit náklady na spotřebu bazénové chemie i elektrické energie potřebné k filtrování vody. Přípravky na bázi aktivního chlóru disponují jednoduchým dávkovacím systémem a vysokým desinfekčním a oxidačním účinkem.


V široké nabídce příslušenství najdete vše, co potřebujete k čištění a provozu bazénů. Síťky, kartáče a velkou škálu teploměrů o těch nejjednodušších až po teploměry se solárním nabíjením. Dále dodáváme klasické i solární bazénové sprchy od různých výrobců. UV lampa působením ultrafialových paprsků světla, které mohou pronikat do buněk, ničí veškeré mikroorganismy ve vodě.


Příslušenství k bazénům zahrnuje celou řadu vybavení. Ať už bazénové síťky, plovoucí dávkovače, teploměry nebo náhradní žárovky do bazénových světel.

Kvalitní příslušenství k bazénu. Máme rádi kvalitní věci. Lepící záplaty na bazény či nafukovadla. Možnost lepení i pod vodou. Originální příslušenství k bazénům.


Teploměry, vysavače, plováky, hadice, filtrační materiál a další bazénové příslušenství. Nízké ceny, ověřená kvalita. Teploměry do bazénu slouží k měření teploty bazénové vody nebo vzduchu u bazénu.


Můžete si vybrat z široké nabídky plovoucích teploměrů, ať už samotných nebo s plováky ve tvaru veselých zvířátek. Některé typy teploměrů jsou vybaveny provázkem ke snadnému upevnění teploměru na schůdky či přelivnou hranu. Nedílnou součástí bazénu je vhodné a kvalitní bazénové příslušenství. V naší nabídce naleznete tzv.


V rámci širokého sortimentu našeho příslušenství je mnoha zákazníky poptávána také kvalitní UV lampa do bazénu. Ta má celou řadu předností v rámci udržení čistoty vody ve vašem bazénu. Jde tedy o špičkové zařízení, které je maximálně prospěšné. Vám pomohou s péčí o vodu.


Světlo o této vlnové délce totiž umí nabídnout prvotřídní baktericidní účinky. Plastové schody vnitřní – rohové. Standardně máme schodiště na zaoblené rohy.

Drobné příslušenství , které je někdy pro bazénovou sezonu naprosto nutné a usnadní vám péči o bazén. Má-li být co nejsnadnější a nejefektivnější , potom vsaďte na naše příslušenství bazénů. Správně vybrané příslušenství do bazénu udělá velký rozdíl v tom, jak dlouhou budete mít koupací sezónu a nakolik si bazén doopravdy užijete. Odsavače nečistot napadaných na hladinu vody jsou zabudované nejčastěji do stěny bazénu. Pro pohodlné a jednoduché koupání v bazénu používejte naše kovové schůdky s plastovými stupínky.


Při jejich uklizení zabráníte dětem nebo. Bazénová tryska zajišťuje cirkulaci. Do paty bazénu se položí segmenty z pěnového polystyrenu, které přesně dosedají jeden na druhý. Segmenty kopírují tvar bazénu a přiléhají k jeho stěně.


Veškeré informace o produktu. Vyčistí dno a stěny bazénu , nástavec na vysávání rohů, filtr na hrubé nečistoty,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky