čtvrtek 21. května 2015

Houpačka zahradní

Komfortní zahradní houpačka Grandlux s pevnou lakovanou kovovou konstrukcí, v moderním designu, ideální pro venkovní zahrady, terasy, verandy, balkóny nebo i do interiéru. Houpačka pro venkovní použití? Praktické: rozkládací, závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín.


Vynikající zpracování a použité spojovací kování zajišťují dlouhodobou funkčnost i pevnost výrobku.

FSC certifikace – zaručuje kvalitu materiálu. Zahradní houpačku si užijí nejen děti, ale i dospělí. Každý se rád zhoupne na zahradní houpačce. Neexistuje nic příjemnějšího než letní poobědový šlofík na vaší zahradní houpačce. Cenově dostupná zahradní houpačka COMFORT s kovovou konstrukcí v oranžové barvě.


Sedák a opěrák jsou vyrobené z odolné umělé textilie v zeleném a. Ideální relax nabízí ocelové zahradní houpačky se stříškou proti sluníčku a pohodlnými potahy nebo elegantní houpačky, které perfektně zapadnou do každé zahrady.

V houpačce nebude mít váš odpočinek během léta žádnou chybu. V nabídce naleznete různé druhy, které se od sebe odlišují provedením, počtem míst k sezení, konstrukcí, materiálem a designem. Na polyesterový sedák, který je v místě nohou prodloužen, se vejdou až osoby. Doplněk teras či verand v teplém ročním období.


Stabilní modřínová zahradní houpačka. Užijte si odpočinek v zahradě či na terase za příjemného houpání na zahradní houpačce Blumfeldt Tahiti. Skladem, do dnů u vás.


Velký výběr polstrů na houpačky. Lavice houpačky je zavěšena na řetězech o síle 6mm, které jsou zakončeny pružinami (6mm). Ty se zavěšují na horní břevno opatřené oky. Celková nosnost převyšuje 300kg (ověřeno na vlastní kůži). Posaďte se a užijte si slunečné dny ve Vaší zahradě.


Na lavičce s rozkládacím lůžkem se mohou posadit. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Třimístná zahradní houpačka Latina je výrobek vyznačující se neuvěřitelným komfortem a vysokou kvalitou zpracování.

S houpačkou Latina si můžete. Jemné houpání na měkoučkém polštáři: Stylový relax. Elegantní lavicová zahradní houpačka. Vyrobena z kvalitního borovicového masivu.


Dřevo je mořené do oranžova. Detailní popis produktu. Tato houpačka s baldachýnem byla navržena tak, aby se stala ústředním bodem vaší zahrady nebo jiného venkovního obytného prostoru. Kovová konstrukce této větší zahradní houpačky je velice pevná, proto ji mohou bez obav a pohodlně využívat až osoby najednou.


Umělý ratan vyniká svou odolností proti UV záření,je bezúdržbový a velice lehký. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vybírejte z 3produktů v kategorii zahradní houpačky a houpací sítě.


Plastová zahradní houpačka z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky