středa 20. května 2015

Zásobníky na dešťovou vodu

Zásobníky na dešťovou vodu , jímky, sudy, nádoby, sběrače, geigery, lapače a IBC kontejnery. Vybraný sortiment pro dešťovou vodu. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Pro rostliny není lepší voda než dešťová.


Další výhodou dešťové vody je její kvalita, resp.

Je chudá na soli, takže nezasoluje půdu, neobsahuje chlor, fluor ani ozon a rostlinná hnojiva. Zásobníky a nádoby na vodu v mnoha variantách Objednat si zároveň můžete i objemný IBC kontejner , případně speciální sběrače a sudy na dešťovou vodu , které jsou opravdu praktické. Zásobníky CITERNEO jsou moderním způsobem zadržování dešťové a užitkové vody.


Ochrana životního prostředí Šetření vodních zdrojů Vhodné. Sud na dešťovou vodu o objemu 2L. Součástí je víko a kohoutek. Přeprava pouze PPL… 3900.

V našem eshopu nabízíme kvalitní výrobky od firmy Graf. Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Plastové samonosné jímky na dešťovou vodu, zásobníky a nádrže na dešťovou vodu Graf Platin, jsou vyrobené rotačním vstřikováním polyethylenu (PE), tím je zaručena pevnost a stabilita materiálu. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Bez obetonování jsou žebrované a samonosné váha zeminy se rozloží.


Je k dispozici v pěti velikostech. Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin. Záruka je poskytována na dobu 15-ti let, životnost je však prakticky neomezená, protože plast je v zemi chráněn jak před povětrnostními vlivy, tak před UV zářením. Misky a zásobníky pro psy, Sudy na vodu ,. HTI Kulatý zásobník na dešťovou vodu 5l bez podstavce (Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací.

A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Vodu můžeme shromažďovat a uchovávat v nádržích z různých materiálů. Polyetylénové povrchové zberné nádrže vhodné pre skladovanie pitnej vody a užitkovej vody. Nejčastěji používaným typem zásobníku, pro sběr dešťové vody jsou podzemní plastové samonosné nádrže na dešťovou vodu , zásobníky a jímky na. Nejlepší je dešťová Dešťová voda je pro rostliny ideální, protože je měkká, neobsahuje vápník, fluor ani chlor, neznehodnocuje půdu minerálními.


Plastová nádrž na vodu vhodná pro sběr dešťové vody, ale i pro pitnou vodu a kapaliny jiné, než voda. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku.


Sud 120l na dešťovou vodu Vyroben z technologického recyklátu, který vzniká při výrobě plast. Průměr sudu je cca: 48cm Výška sudu s víke80cm Vnitřní průměr hrdla: 39cm Aktuálně pouze v zelené barvě. Nádrž na vodu sud - l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky