pátek 22. května 2015

Bazén liberec otevírací doba

V přístavbě areálu je i sauna určená pro děti. Prohlédněte si bazén v nové virtuální prohlídce. Wellness centrum bazénu Liberec nabízí široké možnosti sportovního vyžití. Bazén Liberec se skutečně řadí k největším krytým bazénům v České republice.


Olympijský bazén (m), druhý standardní m bazén, velkou skokanskou věž, hřiště na vodní pólo – to nemá žádný jiný bazén u nás!

Srovnatelné areály jsou snad jenom v Plzni a Praze Podolí. Velkých bazénu je pak v celém Česku jenom 14. Bazén - Liberec plavecký bazén - Provoz bazénu s brouzdališti, skluzavkami, vířivkami, tobogány, saunou, párou a divokou řekou. Liberci a okolí, jejich otevírací doba , informace o vstupném a zajímavosti jednotlivých zařízení. SportCentral pomáhá lidem a týmům se sportováním - najít kamarády na sport, vybrat nejlepší sportoviště, zorganizovat tým nebo uspořádat sportovní akci.


Běžná otevírací doba od 1. Naše čipové hodinky můžete použít na sedmi našich sportovištích a navíc získáte slevu na každém vstupu!

Sleva platí při nabití čipových. Krytý bazén je již uzavřen. Otevírací doba dle počasí. Požadujeme po návštěvnících používání klasických plavek. Krátké kalhoty s kapsami pro volný čas nepovažuji za plavky.


Toto opatření je jenom pouze pro zajištění větší čistoty vody. Bazén Strahov je místem pro aktivní odpočinek. Nejen pro jednotlivce, ale i celé skupiny. Mohelnické kulturní a sportovní centrum, s. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Tento web používá soubory cookie.


Upozorňujeme, že v průběhu otevírací doby pro veřejnost může být kdykoli jedna plavecká dráha vyhrazena k jiným účelům. Upozornění pro návštěvníky sauny Vířivé vany jsou z technických důvodů mimo provoz. Provozní doba pro veřejnost (mimo letní odstávky).


Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Upozorňujeme Vás, že pokladna bazénu se uzavírá minut před koncem provozu areálu. Bez permanentní vstupenky se tak do areálu po.


Aquadrom Most - koupaliště, akvapark, sauna, bazén , akvadrom, Wasserparks, water park. Nerezový bazén v našem aquaparku bude v sobotu 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky