středa 27. května 2015

Koupaliště nový bydžov

V areálu koupaliště je možnost hrát plážový volejbal na hřišti s umělým povrchem nohejbal, volejbal a jiné míčové hry. V půjčovně jsou k dispozici lehátka, slunečníky a další sportovní vybavení např. Mezi atrakcemi najdete dvě 17metrové.


Novobydžovské venkovní koupaliště se nachází asi 5m od centra města. Provozujeme koupaliště s tobogánem a vířivkou.

K dispozici je bazén pro děti, šatny, sociální zařízení a bufet. Dominantou ve struktuře koupaliště je hlavní bazén určený zejména pro plavání. Tip kam na výlet v obci Nový Bydžov. Prehľad výletných miest v okrese Hradec Králové.


Plavecký bazén a dětské brouzdaliště. Nejlépe hodnocené hotely s garancí nejnižších cen. Koupaliště, které před několika lety prošlo velkou rekonstrukcí, se nachází na soutoku řek Cidliny a Bystřice.


Návštěvníci zde najdou velký bazén o rozměrech krát metrů s ostrovem s letním zážitkovým barem, dětskou dvojskluzavku a skluzavku pro dospělé.

The easiest way to calculate your budget and keep track of your spending while visiting Koupaliste, Nový Bydžov is to use the feature like cost of trip. If travelling is your dream, then making it come to life is our passion. Investor: Město Nový Bydžov. Nabízí 17m dlouhou dvouskluzavku, 2. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Vedle hlavního bazénu je v areálu i bazén pro děti. Nový Bydžov leží ve východních Čechách, přibližně v polovině cesty mezi Hradcem Králové a Nymburkem. Jedním z největších pokladů je pravidelný geometrický půdorys, který v době vzniku města představoval ve střední Evropě unikátní urbanistickou koncepci. Koupaliště má zcela nové zázemí se šatnami, sociálním zařízením, bufetem.


Vytvořte ze svých fotek. Nový Bydžov se stal rodištěm řady významných osobností – rektora pražské univerzity, významného filozofa, vědce a historika Marka Bydžovského z Florentina, Josefa Němce, českého vlastence a manžela spisovatelky Boženy Němcové, mecenáše českého školství a kultury Aloise Turka a mnoha dalších. Letní koupaliště v Novém Bydžově bylo nedávno rekonstruovaná, takže vás tu čeká prvotřídní kvalita a koupání. Vedle klasického plaveckého bazénu tu najdete i tobogán, vířivku a bazén pro děti.


Nemocnice Nový Bydžov - linka 155.

Nový Bydžov je součástí dobrovolného svazku devíti měst Královská věnná města (Dvůr Králové nad Labem, Hradec Králové, Chrudim, Jaroměř, Mělník, Nový Bydžov, Polička, Trutnov a Vysoké Mýto). Partnerskými městy jsou slovenské Brezno a rumunský Nadlac. Správa nemovitostí Hradec Králové, p. Něco chybí na koncertě s kapelou STO ZVÍŘAT na koupališti v Novém Bydžově 21.


Prodám vyměním Nový Bydžov a okolí hat 7. Soukromá i firemní inzerce zboží a služeb pro region Nový Bydžov a okolí. Zahradnictví Technických služeb města Nový Bydžov zahajují od 10. Aktuální akce na které vás srdečně zveme.


Největší přehled kulturních, sportovních a společenských akcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky