středa 27. května 2015

Rizikové kácení brno

Dále odstraňujeme v nejkratším možném čase kalamitní následky bouřek , povodní a větru, ať už se jedná o popadané či zlomené větve, polomy a další rizikové práce se dřevinami. See actions taken by the people who manage and post content. Jedna z běžných zakázek na rizikové kácení stromu, jehličnan u domu.


Konkrétně jde o kácení v lokalitě Masarykova čtvrť, Brno. Kdo je z Brna a zná to tady trošku, ví že jde o.

Pokud máte zájem o některou námi nabízenou službu, neváhejte se na nás obrátit. Pracujeme měsíců v roce, proto s námi můžete. Naší specializací se stala ARBORISTIKA - péče o vzrostlé dřeviny - kácení stromů, údržba a ořezy stromů. Zaměřujeme se na údržbu dřevin rostoucích v obytných zónách měst a obcí, včetně parků, zámeckých zahrad a památkově chráněných objektů. Rizikové kácení stromů Martin Uhlíř.


Staráme o zdravotní stav velkých stromů ve městech a obcích, ale i památné stromy a aleje v krajině. Práce prováděné stromolezeckou technikou - Arboristika. Působíme především v regionu Brno a Jižní Morava.

Zajistíme zhodnocení zdravotního stavu stromu a stanovení následné potřebné péče. V případě, že je v okolí stromu dostatek místa pro dopad a není zde riziko poškození, například budovy nebo elektrického vedení, realizujeme kácení ze země. Postupné pokácení stromu po částech či postupné spouštění na laně za pomoci kladek a dalšího vybavení tak, aby nedošlo k poškození a ohrožení vašeho majetku.


Zajistíme kácení a prořezání ovocných i okrasných stromů na vaší zahradě. RIKAST – zkratka pro RIzikové KÁcení STromů, je tu pro Vás. Chcete pokácet strom u Vašeho rodinného. Jsme parta horolezců pro které není kácení stromů a práce ve výškách hlavní výdělečnou činností.


Také proto jsme Vám schopni. Výškové práce všeho druhu. Obhlídka a nacenění zdarma. V lesnických pracích jde především o likvidování polovývratů, vývratů a polomů.


Hledáte kácení stromů Brno? Ke kácení přistupujeme vždy individuálně. Dle aktuálního stavu, velikosti a umístění stromu zvolíme nejvhodnější metodu kácení, případně kombinaci více metod tak, že docílíme nejrychlejšího a nejbezpečnějšího odstranění.


Dohodou s investorem zajistíme odstranění dřevní hmoty, krácení silného dříví na požadovanou délku, štěpkování větví s ponecháním na lokalitě či odvoz, odstranění pařezů frézováním. Provádíme samozřejmě i běžné kácení, ořez větví nebo redukce korun. Kromě toho nabízíme též doplňkové služby jako štěpkování neb o pálení větví, odkup dřeva nebo frézování pařezů.

Rovněž realizujeme kácení a ořez zeleně v městských ulicích nebo parcích. Opravy střech,komínů a rizikové kácení, brno , praha a celá čr. Ořez stromů Brno a okolí. Na všechny ostatní případy kácení je nutné povolení příslušného OŽP. Výjimkou jsou havarijní stromy s následujícím postupem.


Provedeme odborné posouzení dřeviny včetně fotodokumentace, realizaci kácení a zpětně oznámíme na OŽP do dní od realizace. Specializujeme se na údržbu dřevin, rostoucích v obytných zónách měst, obcí či chatových oblastí, včetně zahrad a parků. Kácení Stromů Brno a okolí. V oboru rizikového kácení se pohybujeme již několik let a disponujeme potřebnou technikou a praxí podpořenou odborným vzděláním v oboru arboristika ( městské lesnictví).


Mezi hlavní naše činnosti patří návrhy a zakládání zahra údržba stávajících zahra zřizování skalek, výsadba ovocných a okrasných stromů, výsadby keřů a živých plotů, řez ovocných stromů, řez okrasných stromů a keřů, kácení stromů a keřů, rizikové kácení , zakládání trávníků výsevem a pokládka kobercových trávníků. Nabízíme práce ve výškách za pomocí horolezecké techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky