pátek 5. února 2016

Betonové ploty olomouc

Realizujeme zejména oplocení z poplastovaného pletiva v různých variantách včetně osazení podhrabových desek. Ošetření betonového plotu Vzhledem k tomu, že betonové ploty mají cementový zákla mohou na jeho povrchu vznikat minerální výkvěty, které nelze považovat za vadu výrobku. Nejvyšší čas na objednávku. Betonový plot jižní Morava! Našim cílem je nabídnout kvalitní a cenově dostupný materiál na montáž oplocení.


Plotové centrum Olomouc.

V našem sortimentu nejdete vše, počínaje pletivem a plotovými sloupky, přes podhrabové desky, až po designové ploty. Materiál Vám rádi dovezeme nebo si jej můžete se slevou vyzvednou osobně u nás v. Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní. Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev. Stavební práce a montáže. Rekonstrukce oplocení víceúčelového sportoviště.


Výška sloupků záleží od výšky plotu. Pole ( opakující se sekvence plotu) se skládá z 2-bloků a jednoho sloupku.

Ve venkovních prostorech firmy si můžete naše betonové ploty zároveň prohlédnout. Desky s otvory tak mohou bez obav zastávat funkci okrasného plotu. Zajímavý styl, design a zároveň pevná a stabilní konstrukce zaručí vaši spokojenost s užíváním těchto výrobků po mnoho let.


Vše od prvního návrhu, až po realizaci stavby. Záleží nám na kvalitě, naším dodavatelem je český výrobce. Jsme parta montérů s dlouholetou zkušeností montáží betonových plotů.


PREFA PECINA - Paseka (okres Olomouc ) Zaměřujeme se na výrobu a prodej betonového zboží – vyrábíme betonové výrobky všeho druhu. Na těchto stránkách si můžete jednoduše prohlédnout naše výrobky. Pokud si nevíte rady, pomůžeme vám. Olomouc Zabýváme se prodejem a montáží bezúdržbových hliníkových plotů, vrat a bran. V sortimentu dále naleznete balkónové systémy, speciální konstrukce, ozdobné prvky na ploty a příslušenství.


Hliníkové bezúdržbové ploty , brány a branky. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového materiálu a stavby plotu na klíč. Realizace staveb plotů a oplocení dle vašeho zadání.


Sloupky jsou vyráběny s pečlivostí a důrazem na přesný rozměr rozteče drážek (nestane se tedy, že deska uvízne v drážce a nelze s ní již pohnout). V Olomouci jsme stavěli betonový plot s dekorem štípaný kámen do výšky 2m s tím že poslední díl do výšky m bude doplněn o dřevěné latě. Mezi hlavní přednosti toho, proč jsou betonové ploty tak oblíbené, patří zejména nenáročná údržba a velmi dlouhá životnost přesahující let.

Mohou být sestaveny buď z betonových prefabrikátů nebo jsou za pomoci forem přímo z betonu odlity. Cenu lze po dohodě snížit spojením s jiným závozem, příp. Pro cenu dopravného nás kontaktujte. Kalkulaci ceny plotu vám dodáme do hodin. Vyrábíme a prodáváme betonové ploty.


Kromě nejoblíbenějšího čtyřhranného pletiva nechybí v našem sortimentu svařované pletivo s různou velikostí ok a svařované plotové panely , vhodné pro oplocení chat, sportovních či průmyslových areálů a parků. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky. Oborový portál pro beton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky