úterý 2. února 2016

Freza na pařezy

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Fréza na pařezy 11Hp Boels. Pásový, roztažitelný podvozek zajišťuje vysokou stabilitu stroje a tím umožňuje práci v nedostupných terénech. Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení. Maximální průměr pařezu je bez omezení.


Pařezy odstraňuje rychle až do průměru cm. Výhodou tohoto stroje je menší transportní hmotnost i velmi jednoduchá obsluha. Tato fréza na pařezy disponuje dostatečným výkonem pro odstranění pařezů do průměru 1m.

Objednávku zašlete na adresu: LASKI spol. Smržice 2Czech Republic TEL. Výrobní závod stále zdokonaluje své výrobky na základě provozních zkušeností a nejnovějších poznatků.


Máte doma na zahradě starý pařez, kterého se potřebujete zbavit a přemýšlíte jak na to? Způsobů je opravdu několik od vykopání pařezu krumpáčem. Nová pařezová fréza Vermeer SC40TX je první frézou svého druhu, která umožňuje transport obsluhy frézy přímo na stroji! Pařezová fréza LUMAG BSF-je lehká, snadno ovladatelná fréza na pařezy, která je schopna frézovat až 6mm nad úrovní terénu a až do 2mm pod úrovní terénu. Díky své konstrukci může být použita ve špatně dostupném prostoru až do šíře cm.


Prodám frézu na pařezy za traktor. Starší, ale plně funkční. Nemám pro ni již další využití. Více informací po telefonu - nutno vidět. Stroje - Freza Traktor bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vezměte prosím na vědomí, že dostupnost produktů se v jednotlivých zemích liší.

Každý chce dnes ušetřit a tak jej napadne si práci udělat sám. Pronajmout frézu v půjčovně a pak ji zase vrátit, až když je pařez nebo pařezy. Děkujeme Vám, že jste si zakoupili právě náš výrobek frézu na pařezy F 360SW, která navazuje na úspěšnou řadu F 350. Nejširší nabídka fréz na pařezy laski. Frézy zvládají kmeny až do průměru 40cm.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky