úterý 2. února 2016

Plastová houpačka pro děti

Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti , ale i pro dospělé. Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Dětská houpačka plastová s vysokými zády.


Lano zakončené zabezpečeným úpletem, uchycení pomocí dvou kroužků, kovové osmičky pro bezpečné nastavení. Klasická jednoduchá houpačka na zavěšení - plastové prkénko v zelené barvě.

Houpačka bez podpěrek umožňuje větším dětem více pohybu a volnosti a. Klasická vícebarevná plastová houpačka s ohrádkou Dohány je určená pro vnitřní i venkovní použití. Barevná houpačka je moderní plastová houpačka vhodná pro děti až do Kg. Díky unikátnímu řešení se mohou houpat malé děti. Houpačka má bezpečnostní oporu zad a také ochranný rám před dítětem. Zádová opěrka má pozice pro co nejbezpečnější posez dítěte.


Dětem přizpůsobíte houpačku tak, že snížíte lana.

Větší děti se mohou houpat jen na sedáku. Můžete je zavěsit na dětskou sestavu,. Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Smoby plastová houpačka na zavěšení BeBe se zábranou je vhodná pro děti od měsíců.


Je vyrobena z velmi kvalitního a pevného plastu, příjemného na dotek. Houpačka Monkey´s Home plastová Baby Luxe je určena pro děti do tří let. Nosnost houpačky je maximálně 1kg nebo pro 1- děti. Houpačka je nabízena v barevné variaci červené, tyrkysové a fialové barvě.


Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu , skvělá na hraní na ven. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Houpací plastová houpačka pro dvě děti už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Barva dle aktuální zásoby. Houpačka plastová - Tradiční letní houpačka určená domů nebo na zahradu.

Plastová houpačka se zábranou proti vypadnutí. Vzhledem ke své konstrukci a bezpečnostní pojistce je určena pro velmi malé děti , do let věku. Více informací o hračce Houpačka. Bezpečnostní plastová ochrana zabraňuje dětem v případném vypadnutí. Jednoduchá plastová houpačka pro děti , co nechtějí u houpání sedět.


U zboží tohoto typu je nutná platba předem, v případě osobního odběru je nutná. Houpačka s plastovým popruhem je ideálním pomocníkem pro malé děti ! Díky popruhu je zajištěna bezpečnost dítěte. Dopřejte svým nejmenším. Je ideální zábavou na zahradu, ale i do bytu.


Vhodné pro děti od měsíců. Chemoplast dětská houpačka Baby, Oranžová. Houpacka plastova najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová. Skluzná plocha je dlouhá 1cm.


Klouzačka má stabilní konstrukci, dojezdovou plochu a schůdky zakončené madly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky