pondělí 1. února 2016

Potápění pardubice

Pevně věříme, že tímto krokem nabídneme možnost potápění i osobám, které o potápění doposud nepřemýšleli a dáme možnost nových zážitků. Pojďme podpořit projekt o REKORD 2potápěčů v potápěčské věži! Neváhejte se přihlásit a sdílet s dalšími potápkami. Naučíte se ovládat podvodní skůtr a všechny techniky s tím spojené.


Koupí skůtru se vám otevřou další možnosti v potápění a ty stojí rozhodně za to.

This video is unavailable. CMAS (confédération mondiale des actvités subaqua-tiques). Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Potápěčské centrum Don Felder.


Nabízíme kurzy potápění pro začátečníky i pokročilé. Provádíme plnění a revize tlakových lahví, hydrostatické tlakové zkoušky, základní. Kurz potápění AOWD pokročilý potápěč 03. Potápěč způsobilý bezpečně a správně používat veškerou výstroj sportovního potápěče se vzduchovým dýchacím přístrojem a vycvičený k samostatnému potápění ve volné vodě do m bez dekompresních zastávek, v doprovodu osoby s kvalifikací vedoucího potápěče a instruktora hlouběji.


Vltava Sailing-vltava-sailing.

OTEVŘENO (Zavírá 17:00) Pořádáme kapitánské kurzy – teoretické i praktické. Připravíme Vás na kapitánské zkoušky. Nemáte žádné zkušenosti s přístrojovým potápěním? Potápění nás baví, tak se pojďte bavit s námi!


Skvělá příležitost začít kurzem OW který je určený pro začátečníky. V našem e-shopu nabízíme kompletní vybavení na potápění , šnorchlování, freediving a spearfishing od Cressi - Sub. Uvnitř článku naleznete podrobné informace o přihlášení i kde zmíněné termíny naleznete.


Vyberte si vstupenky do galerií, zajděte do divadla, přihlaste se na kurz vaření, potápění či focení nebo pro sebe objevte novou sportovní aktivitu. Zapojte do akce i přátele či rodinu a vyrazte spolu za zábavou. DECATHLON O nás Najdi prode. V případě, že potřebujete více informací o některém z nabízených zájezdů nebo máte zájem o destinaci, kterou jste v naší nabídce nenašli, zanechte. Více info o potápění na lomu Leštinka.


Maximální hloubka lomu Leštinka. Rozloha vodní plochy je celý hektar. Pardubice Adventure Club. Tam trénují ponory a zkouší techniky obrany zachránce (plavčíka).

Další lekce potápění absolvují v lomu Leštinka na Chrudimsku. Sraz účasníků u hájenky v 17:hod. Přihlášky zájemců na českém tel. Test pro nové zájemce je zdarma. Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral.


Naším cílem je dosažení kvalitního výcviku každého absolventa kurzu, bez ohledu na jeho předcházející zkušenosti s potápěním. Lions Dive Beach Resort hotel - superzajezdy. Vzdělávací středisko Miroslav Matuška - instruktor pro pohybový, sociální a psychický rozvoj kojenců a batolat a dětí předškolního věku, plavčík, zdravotník zotavovacích akcí.


Určení hodinek Suunto R. Modelové řady Suunto Suunto Spartan, Traverse, Ambit a další, vznikly za úzké spolupráce s vrcholovými sportovci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky