úterý 2. února 2016

Repasované sekačky

Můžete u nás najít sekačky, čerpadla, křovinořezy, provzdušňovače, drtiče a další desítky zboží. Výprodej skladových zásob se provádí z důvodu uvolnění místa pro nové zboží. Zavolejte nám, rádi vám poradíme, co z celého sortimentu pro vás bude to nejlepší. Naše práce je nám i koníčkem.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pokud hledáte ojeté stroje značky sekačky , kontaktujte přímo prodejce značky sekačky.

Pro více detailů klikněte na obrázek nebo model značky. John Deere nabízí volbu, kterou pro splnění individuálních požadavků na sečení potřebujete. Nabízíme použíté lištové sekačky MF - repasované se zárukou. Délka lišty 1a 140cm. Profesionální ruční sekačky Zažijte kompaktní výkon pro kompaktní plochy.


Všechny naše profesionální ruční sekačky jsou navržené tak, aby splnily náročné požadavky úprav terénů a samospráv. Honda, Stiga, Viking a další - klikněte zde: zahradní-sekačky-akce-akční-ceny-slevy Vykupujeme za hotové starší použité stroje VARI-TERRA-JIKOV a zahradní traktory do našeho bazaru. S novým golfovým vozítkem přichází americký výrobce Club Car.


Robustní modely Tempo s moderním designem Vás překvapí svou pohodlností a příjemnou jízdou.

Lištové sekačky naopak svěříme odbornému servisu, protože potřebují seřídit přítlak sekacích žabek, který má hlavní vliv na kvalitu sestřihu. Neseřízená tupá lišta za sebou nechává neposečené pásy trávy. Sekačky SPIDER jsou k dispozici ve třech velikostech. Společným rysem všech modelů je dálkové ovládání, vysoká svahová dostupnost, nízká hmotnost, která se velmi pozitivně podepisuje na spotřebě, všesměrové sečení bez nutnosti otáčení samotného stroje a skvělá stabilita při jízdě ve členitém terénu. Svahové sekačky Spider jsou jednou z novinek letošního roku, které jsme si pro Vás připravili.


Nastává čas sekání - proto se rozšířily i řady strojů také u nás v Solnici. Pro milovníky techniky krásná hračka na dálkové ovládání, pro majitele těžko přístupných svahů s odřenými lokty a modřinami po těle jistě vítaný pomocník. Klíčové výhody repasované elektroniky John Deere: Snižuje prostoje zákazníka zajištěním výměny zařízení.


Dodává z hlediska nákladů konkurenceschopný produkt v porovnání s možnostmi repasování jinde. Zahradní traktor, traktůrek. Prodej a servis zahradních traktorů.


Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s ukončenou výrobou (bubnové sekačky, převodovky, mulčovače, sněhové frézy, křovinořezy, štípačky atd.). V našem bazaru naleznete také široký sortiment výprodejových náhradních dílů (kola k převodovkám, strunové hlavy, kolečka k sekačkám atd.). Přijdte si nyní vybrat z úplně nabídky příslušenství k malotraktorům (bubnové sekačky , mulčéry, mulčéry se sběrem, přepravní plošiny, balíkovače, obalovačky, vyorávače brambor atd.) Vše za dobré ceny se zajištěným servisem! Nabídka bazaru je průběžně doplňována.


Součástí ceny je - denní školení (seznámení se s robotem, integrace, jednoduché programování, uvedení do provozu). Všechny repasované notebooky jsou zkontrolované techniky Každý repasovaný notebook prochází před zařazením do nabídky důkladnou kontrolou technikem. Nabízíme traktory, sekačky , křovinořezy, rotavátory, postřikovače.


Na tuto techniku poskytujeme.

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Nabízím velmi šikovné robotické paže KUKA, ABB, FANUC po repasi, vhodný na manipulaci se zbožím, paletizace zboží, obsluha CNC. LASKI je nedílnou součástí naší nabídky v komunální sféře, která vhodně doplňuje nabídku komunálních vozidel. V posledním velkém testu sekaček, který pořádal časopis dTest, se mezi úplnou špičku prosadil i testovaný stroj ze stáje holandské společnosti GTM Professional, model GTM 5SPSC H.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky