úterý 2. února 2016

Umělé tenisové lajny

Vám dovoluje nabídnout umělé tenisové lajny ( tenisové čáry) určené pro antukové kurty. Pro moderní areály a soutěžní dvorce je tento způsob lajnování již prakticky nezbytný. Umělé tenisové lajny SPEZIALA se vyznačují robustním profilem z tvrzeného PVC. Dodávka obsahuje kompletní sadu již naměřených tenisových čar na hřiště pro čtyřhru.


Tenisové Čáry jsou stabilní a odolné vůči mrazu! Všechny čáry jsou široké cm. Pro ukotvení všech lajn na jeden tenisový kurt potřebujete kotev a 18. Na paletě můžeme odeslat nejednou kompletní sady včetně příslušných prvků kotvení. Kompletní sada tenisových lajn na tenisový kurt pro dvouhru a čtyřhru (148m) Tenisová umělá lajna – je vyrobena z neměkčeného PVC stabilizovaného proti UV záření a mrazu.


Dají se jednoduše přidělat na kurt pomocí nerezových kotev do trubek zasazených do kurtu. Po položení antukové desky se do povrchu vkládají umělé tenisové lajny. Ty zajišťují přesné vymezení rozměrů tenisového hřiště a navíc se po.


Na těchto lajnách se hraje i na centrálním kurtu v Pražské Štvanici. Dodádní zboží: Upozoznujeme zákazníky že tento druh zboží bude automaticky rozdělen do dvou balíků na základě vyšší váhy nad 30kg. Dodáváme a instalujeme veškeré vybavení tenisových kurtů - umělé lajny , tenisové sloupky, tenisové sítě, zametací nářadí na údržbu tenisových.


Plastové lajny pro antukové tenisové kurty. Lajny jsou široké nebo cm. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Náhradní role 22m pro výměnu dvou základních čar 197m, bílá, šíře 5cm.


Pro tenisové kurty dodáváme veškeré doplňkové zboží – sítě, tenisové sloupky, umělé lajny , zametací nářadí atd. Zajišťujeme osvětlení tenisových kurtů, jejich zavlažování i oplocení. Nabízíme také výstavbu i rekonstrukci tenisových hal.


Zákazník má na výběr mezi montovanými sportovními halami a halami nafukovacími. Novinkou jsou dvouplášťové haly. Nemůžete vyplnit toto pole. Jsme odborníci na umělé tenisové povrchy! Realizujeme nejmodernější povrchy tenisových kurtů.


K přesnému vymezení rozměrů hřiště. Jejich velkou předností je skutečnost, že díky nim není nutné po každém zápase dvorec lajnovat vápnem. Tradiční český výrobce plastových profilů. Vyrábíme podlahové lišty, tenisové lajny , nábytkářské profily, těsnící profily, ochranné rohy, madla, a. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Merco rotační kartáč na umělé čáry Fix šíře 4cm Rotační kartáč na umělé lajny na tenisovém hřišti Fix zametá umělé čáry pomocí speciálních kartáčků. Geniala a umělý povrch Classic Clay.


Lajnovačka na tenisové , volejbalové kurty - tvoří kovový rám, který je ošetřen pálenou barvou a odnímatelné držadlo a čtyři plastová pojezdová kola,šíře lajny 5cm Návod a údržba: - Do násypky volně nasypeme suché vápno bez hrudek a seřídíme sytost lajny a to jak otevřením otvoru na plochu síta tak i posouvacím kolíkem na požadovanou výšku zdvihu síta. Dusadlo na umělé lajny (1) Dusadlo s vysoušecí houbou (1) Dvojité klešt ě (1) Džbánek (1) Fitness matrace (1) Fitness tracker (1) Fyzio pás na cvičení (1) Gumová stěrka na dvorec po dešti (2) Gumové hrábě (2) Gymnastický míč (3) Hadic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky