čtvrtek 4. února 2016

Vřetenová sekačka stiga

Contorion: Der smarte Shop für harte Jobs. Für Profis aus Industrie und Handwerk. Jetzt Sortiment ansehen und sparen.


Atlas, Festool, Bosch u. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Super-Angebote für S Tiga hier im Preisvergleich bei Preis. Vhodná pro menší zahrady nebo nově založené trávníky. STIGA SCM 2R je vřetenová sekačka , kterou využijí především uživatelé s malou zahrádkou nebo nově založeným trávníkem.


Kardanový vývo který nahrazuje nespolehlivý klínový řemen zajistí dlouhou životnost. Chod motoru je natolik tichý, že je možné se při práci zaposlouchat do zvuků nožů sekajících trávu. Vřetenová sekačka Stiga je vybavena pěti noži, které velmi šetrně ostříhají trávu.


Výšku střihu si díky plynulému nastavení můžete zvolit úplně podle sebe a nelimitují vás jednotlivé varianty sečení.

I proto jsou často využívány k údržbě tzv. Základem celého sečného ústrojí je pevný nůž, k němuž se pojí ostatní spirálovité nože na horizontálním vřetenu, což způsobuje, že nedochází k. Luxusní vřetenová sekačka pro kvalitní anglický trávník větší velikosti Řada Allett Kensington je přímým nástupcem legendárních sekaček ATCO Balmoral. Nová zahradní sekačka Topován.


Das erfolgreiche Internetportal preis. Inzerát byl odebran z oblíbených. Ruční vřetenová sekačka trávu neseká, ale seřezává mezi dvěma ostřími.


Nejlepší aku sekačka je za nás Stiga Combi S AE. Stiga , to je známá švédská společnost a také jeden z největších výrobců sekaček. Je vybavena pojezdem (náhon je na zadní kola) a snadno zdolá i prudší kopec. Startování je u tohoto druhu úžasně snadné, stačí jen stisknout tlačítko a přístroj je připraven k práci. V případě, že trávu nechcete sbírat do.


Prodám nevyužitou vřetenovou sekačku Jacobsen Tri-King. Tento šikovný pomocník trávu. Motor diesel válec vodou chlazený, HP.

Vřetenové sekačky lze pořídit ve verzi elektrické, benzínové i ruční. Převody pohonu vřetene jsou v. Benzínová sekačka STIGA Combi 48SQH s motorem HONDA o objemu 145cm3. Sekačka stiga combi SQH – Skladem. Výrobky Stiga lze používat na Vaší zahradě po všechna čtyři roční období.


Trávu neseká, ale seřezává mezi dvěma ostřími. Elektrická sekačka na trávu Stiga Collector E. I u této 1kg vážící sekačky lez nastavit ve pozicích výšku sečení, a to v rozmezí od - mm. K tomuto produktu lze i samostatně dokoupit l sběrací koš. Akumulátorová zahradní vřetenová sekačka s pojezdem a záběrem sečení cm. Vybavena 5nožovým vřetenem a baterií Standard.


Dodává se v matně stříbrné barvě. Allett Classic 17L: - výkonný čtyřtaktní motor. DOPRAVA ZDARMA V ČR ECO stroj poháněný lidskou silou -nepotřebujete ani el.


Pro nový nebo udržovaný trávník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky