neděle 7. února 2016

Zahradni sprcha solarni

Využijete ji k omytí nohou, osvěžení během práce na zahradě i po koupání v bazénu. Nadšení z ní budou dospělí i děti. Tato sprcha se napojuje rychlospojkou na běžnou zahradní hadici, takže máte-li v bazénu vodu chlorovanou, tato bude bez chloru.


Solární sprcha, jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha. A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody. Navíc teplotu vody si můžete sami regulovat.


Sprcha by měla být u každého bazénu. Je třeba si léto užít plnými doušky a solární sprcha na zahradu, je to pravé osvěžení do horkých letních dnů. Typů solárních sprch je několik.


Můžeme si vybrat mezi přenosnými, nebo stabilně zabudovanými. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise!


Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! První sprcha vydržela týden a poté začala protékat, v rámci reklamace ihned vyměněna za nový kus. Tato druhá reklamace vyřízena opět výměnou - do týdnů, sprcha zatím drží, obávám se, že pokud bude horko tak opět povolí.


Díky tomu ji lze snadno přenést na požadované místo. Jedná se o menší přenosný model, což dokládá také velikost zásobníku na vodu, který má objem pouze litrů. Použitím sprchy například před vstupem do bazénu snížíte riziko jeho znečištění. Smyjete ze svého těla nečistoty v podobě prachu a zbytků trávy na chodidlech, potu či opalovacích krémů.


V článku si povíme, jak si tuto venkovní zahradní sprchu vyhotovit z materiálů, které jsou u nás dostupné, a jak si můžete na zahradu vyrobit svépomocí. Pokud jste domácí kutil, bude pro vás konstrukce zahradní solární sprchy úplná hračka. Horní sprchovací hadici je díky pohyblivému kloubu možno polohovat do různých směrů. S ohledem na teplotu vody uvnitř sprchy, která může dosahovat až °C se doporučuje nejprve natočit.


Zahradni in Karlsbad reservieren. Zajistí ohřev vody přiváděné. Pokročilejší variantu představuje solární sprcha , jejíž cena se pohybuje v řádech tisíců korun. Výhodou je elegantní design a celá řada funkcí, které při konstrukci primitivnější zahradní sprchy musíte oželet, přesto splní svůj účel. Nejprodávanější Nejlevnější Nejdražší Skladem.


Letní slevy za zvýhodněné ceny do 18. Výnikající sprcha za překvapivě nepříliš vysokou cenu. Vysoká kvalita použitého hliníku zajišťuje jeho dlouhověkost a luxusní vzhled.


Pro sprchování musí být zahradní sprcha stále napojena na vodovodní řad. Není-li napojena, nelze se sprchovat. Kvalitní solární sprcha s podstavcem je vyrobena z odolného a pevného plastu a je možné ji spolehlivě připevnit na jakýkoliv zpevněný povrch.


Skvěle nám v tom může pomoci zahradní sprcha. Můžeme se umýt po práci na zahradě, máme-li bazén, je dobré se před koupáním opláchnout, abychom si ho zbytečně neznečistili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky