čtvrtek 19. května 2016

Altán dřevěný

Heute Reduziert Und Heiß Begehrt. Jetzt Plätze Sichern, Da Preise Steigen. Dřevěný altán 3x3m je vhodný i pro větší rodinu nebo na posezení s přáteli či sousedy, na odpolední grilování s večerním popíjením vína a zábavou. Velikost vybírejte nejen podle svých prostorových a cenových možností, ale zvažte také, k čemu bude dřevěný altán sloužit.


Budete v něm trávit odpočinek o samotě nebo pořádat party pro široké příbuzenstvo? Kromě samotné výstavby jde také o vybudování základu pro nosné patky a pokrytí střechy některou ze současných moderních krytin.

Dřevěné zahradní altány a krytá posezení jsou stálicí českých zahrad. Pokud zrovna na té vaší dřevěný altán zatím stále chybí, v našem. Tento dřevěný altán dostal název podle naší firmy. Kreativita, atypické provedení, jednoduchá montáž a na druhou stranu stabilita tohoto altánu vystihuje naši myšlenku a práci – dělat zajímavé dřevostavby do zahra které jsou zároveň velmi praktické, mají mnohostranné využití a jsou velmi dobře řemeslně zpracovány. Záruka měsíců a doprava ZDARMA!


Altán Pavilon - čtyřboký altán stabilní konstrukce, nabzený ve dvou rozměrech. Altán Atelier - čtyřboký altán různých rozměrů. Klasická robustní konstrukce z hranolů KVH.

Altán můžete spostavit klidně přímo doprostřed trávníku nebo kousek od okraje bazénu. Zahradní dřevěný domek 4x3m (16mm) s okny s přesahem střechy. Záleží jen na vás a vašich preferencích. Dřevostavby, dřevěné altány, pergoly, dřevěný zahradní nábytek, paravany vyrábí Stolařství Roman Boháček. Specializace na výrobu z dubu – dubové.


Pergolu, altán i přístřešek vám radi dovezeme z Výšinky u Trutnova vlastní dopravou. Ať už jste z Brna, Hradce Králové, Jičína nebo Prahy, rozvážíme po celé ČR do týdne dle domluvy. Jednak se takový dřevěný altánek stane ozdobou a jakýmsi. Zahradní altány Zahradní altány patří mezi nejpopulárnější zahradní dřevostavby.


V katalogu nemáme podrobnější informace o Altán zahradní dřevěný. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Skýtají perfektní příležitost k setkání s rodinou a přáteli při společném posezení, oslavě či grilování, ale i relaxaci o samotě nad šálkem kávy. Dřevěný zahradní altán šestiúhelníkového tvaru nabízíme v různých velikostech. Altány jsou vyrobeny ze smrkového dřeva.


Jako krytina je použit bitumenový šindel, u kterého si můžete vybrat z několika barev. Jedná se často o dřevěné loubí složené z volně stojících sloupů, což jsou nejčastěji (různě masivní) trámy, nahoře propojené. Altán s houpačkou a posezením, 3x 30 dodáván v surovém stavu, bez krytiny.

Podstavou altánu je čtverec 3× 3cm. V každém rohu altánu jsou sloupky o rozměru 1× 1cm. Mezi sloupky u střechy altánu jsou umístěny vzpěry zpevňující celou konstrukci altánu.


Každý námi dodávaný altán je vyroben z kvalitního dřeva, které je před samotnou výrobou dílů altánu několikrát impregnováno preparáty vykazujícími maximální ochranu. Tyto přípravky zajišťují nejen skvělou hydrofobnost dřeva, ale i vynikající ochranu před škůdci, plísněmi, sluncem, či jinými povětrnostními vlivy. Střecha není nepromokavá. Využijete je i při různých rodinných setkáních a oslavách. Na našem eshopu najdete jak dřevěné altány, tak i altány s kovovou konstrukcí, rychlosestavitelné, voděodolné a ohnivzdorné, stejně zajímavé pergoly a přístřešky na auta.


Popis: Prodám dřevěný altán včetně elektroinstalace. Jak postavit zahradní altán. Máte-li vybraný typ altánu i jeho umístění, připravte si potřebný materiál a nástroje a můžete se pustit do samotné.


Pokud si přejete například dřevěný přístřešek na auto - zamiřte do sekce garážové stání. Proč zahradní altán právě od nás ? Věříme, že zahradní pergola by měla být součástí každé pěkné zahrady. Konstrukce altánu je ze smrkových profilů x mm, stojky v rozích jsou spojeny okrasnými žebřinami. Konstrukci tvoří vysušené hranoly v kombinaci s hranoly KVH NSi. Naše záhradné domčeky vytvoria z vašej záhrady štýlove a príťažlivé miesto na sedenie, z ktorého oceníte krásu okolitej záhrady.


Altán Econoom se výborně využije pro posezení v létě s grilem, jeho otevřená konstrukce umožní grilovat přímo pod střechou bez nebezpečí zapálení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky