pátek 27. května 2016

Termálne kúpalisko horné saliby

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. Vzhľadom na existujúce a. Termálne kúpalisko Horné Saliby Miesto, kde môžete relaxovať. Kontaktné údaje: THERMAL TOUR s. Využíva vodu z termálneho prameňa, ktorá má pri ústí teplotu °C a blahodárne pôsobí na pohybové ústrojenstvo.

Vonkajšie bazény sú v prevádzke od 1. Hľadáte aquapark, kúpele, kúpalisko ? Wellness a dovolenka na Slovensku. Na zábavu slúži m dlhý tobogán s vlastným dojazdovým bazénom. Milovníci športu môžu využívať tenisový kurt, volejbalové i. Obsah týchto stránok vlastní a spravuje Daniela Ižmanová.


Obsah nesmie byť kopírovaný ani využívaný akýmkoľvek iným spôsobom. Ferienhäusern in Ländern auszuwählen und direkt online zu buchen.

Zum Vergnügen dient hier auch ein m langer Toboggan mit eigenem Auslaufbecken. Pôvodne jednotný areál je od roku. Kúpalisko Horné Saliby sa nachádza v južnej časti Slovenska.


Vyberte si z najväčšej ponuky až ubytovaní. Rezervujte priamo u majiteľa za najnižšiu cenu. Naše termálne kúpalisko RETRO THERMAL v Diakovciach láka nielen skvelou príležitosťou na kúpanie, ale poskytuje obrovský priestor aj na športové vyžitie, zábavu a relax. Prešlo komplexnou obnovou, okrem už tradične bohatej ponuky občerstvenia sa rozšíri ponuka atrakcií pre deti a športových atrakcií pre dospelých.


Relaxačno-rehabilitačné centrum Horné Saliby je celoročné termálne kúpalisko, ktoré sa nachádza v rovinatej časti južného Slovenska medzi mestami Galanta a Šaľa. Relax, wellnes a zábava na juhu Slovenska pre všetkých. Prekročením brány sa dostanete do modernej wellness oázy, ktorá ponúka služby kúpeľného centra, vonkajšieho termálneho kúpaliska a ubytovanie v chatovom mestečku. Pre zábavu sa tu nachádza aj tobogan.


Diakovce sa nachádzajú v okrese Šaľa na hraniciach obcí Diakovce a horné Saliby. Kedysi existovala Salibská a Diakovská časť kúpaliska ako. Je tu sauna, masáže, masážne bazény - chrliče, vzduchové masažné rošty, vzduchový gejzír. Verbringen Sie Ihren Urlaub in der Region Slowakei. Na okolí sú polia a trávnaté plochy.


Miesto na kemping je možné si overiť aj telefonicky priamo na kúpalisku.

Našla som kontakt na ubytovaciu časť na milého pána, ktorý dal aj mne informáciu, že druhá polovica júna to istí. Nové termálne kúpalisko pribudlo v obci Horné Saliby neďaleko Šale. Tatárika v Nových Zámkoch.


Plavecký, rodinný a detský bazén, masážne vodopády. Areál kúpaliska patrí do katastrálneho územia obce Horné Saliby. Toto termálne kúpalisko je situované medzi okresnými mestami Galanta a Šaľa.


Iba drevený plot oddeľuje tento kúpeľno-rekreačný areál od kúpaliska Diakovce, ktoré je v susedstve. Svojich návštevníkov láka 3. Válasszon a legtöbb, közel szálláshely közül. Foglaljon közvetlenül a. Zobrazené sú iba výsledky z aktuálnej strany vyhľadávania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky